HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 8. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice

DN Horšovský Týn-Valdorf.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Valdorf 8. 1. 2018 7:14:11                                                     Jednotky vyjely k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu na silnici č. 93 mezi Horšovský Týn a křižovatku na Lazce. Při příjezdu jednotky se automobil nacházel mimo komunikaci. Na místě byl zraněný řidič, jehož nebylo třeba vyprošťovat. Po příjezdu ZZS byl zraněný předán do péče záchranářů. Hasiči zajistili místo nehody a po naložení vozidla odtahovou službou provedli úklid místa nehody.

Stanice Domažlice Stanice Staňkov

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Velenovy 8. 1. 2018 8:21:20                                                                                                           Jednotka byla vyslána k součinnosti se snesením pacienta do vozu ZZS.

Stanice Horažďovice Nalžovské Hory

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH;Klatovy, Nuderova  8. 1. 2018 9:21:10                                                         Jednotka byla vyslána na otevření bytu ve kterém se měla nacházet osoba v ohrožení života. Výjezd byl na žádost o součinnost se ZZS. Mělo se jednat o kolaps. Při příjezdu jednotky již nebylo třeba byt otevírat. Osoba již byla v péči ZZS. Hasiči pomohli ZZS s transportem pacientky do vozu ZZS.

Stanice Klatovy

DN Janovice nad Úhlavou.jpgPOŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Janovice nad Úhlavou 8. 1. 2018 10:01:29                                  U Janovic nad Úhlavou došlo k dopravní nehodě tří osobních vozidel. Vůz jedoucí směrem z Janovic směrem na Klatovy přejel do protisměru kde se střetl postupně se dvěma automobily. Zatímco prvnímu se podařilo částečně střetu zabránit uhnutím a sjetím z krajnice, druhému už se to bohužel nepodařilo a došlo k nárazu, při kterém bylo lehce zraněno 14ti leté dítě. Po střetu došlo k následnému požáru vozidla, které nehodu způsobilo. Jednotky požár uhasily a zasypaly uniklé provozní kapaliny sorbentem.

Stanice Klatovy Janovice nad Úhlavou

TECHNICKÁ POMOC-OSOBA V NOUZI; Horažďovice,  Palackého, Dům s pečovatelskou službou Horažďovice 8. 1. 2018 19:11:10                         Hasiči vyjeli do domu s pečovatelskou službou na pomoc se zvednutím pacientky na lůžko. Pečovatelka nebyla vzhledem k nadváze pacientky toto schopna sama zvládnout.

Stanice Horažďovice

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Jasmínová 8. 1. 2018 15:19:46                                                                                     Na čerpací stanici došlo k úniku nafty z nádrže kamionu. Hasiči zamezili dalšímu úniku a naftu přečerpali do záchytné nádoby.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-jih

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Šlovice 23 8. 1. 2018 9:31:44                                                                             Jednotka vyjela na žádost PČR k otevření bytu. Po otevření bytu a příjezdu ZZS pomohli hasiči s transportem pacienta do vozu ZZS.

Stanice Přeštice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Dnešice 17 8. 1. 2018 14:20:50                                                                                                                                       Hasiči vyjeli na požár sazí v komíně rodinného domu. Uživatel nedoložil revizi spalinových cest.

Stanice Přeštice Dnešice

Okres Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Rokycany, Litohlavská  8. 1. 2018 7:44:23                                                                                       Jednotka byla vyslána k součinnosti se snesením pacienta do vozu ZZS.

Stanice Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Chlum 21 8. 1. 2018 11:13:25

Hasiči vyjeli k odstranění padlého stromu na chatu. Vzrostlý habr pádem poškodil střechu chaty. Dále hasiči odstranili ještě jeden strom, jenž také hrozil pádem a ohrožoval tak osoby v okolí chaty a chatě samotné.

Stanice Radnice

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Nová Ves 8. 1. 2018 16:39:13                                                                                                          Jednotka vyjela na odstranění stromu přes cestu.

Přimda

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Tachov, Volyňská  8. 1. 2018 21:34:23                                                                                          Hasiči vyjeli k asistenci ZZS se snesením pacienta.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem