HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 7. ledna 2018

SVOD

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY;Švihov Nádražní 7. 1. 2018 18:27:33                           Jednotky vyjely k dopravní nehodě osobního automobilu. Vozidlo narazilo do pilíře železničního viaduktu mezi obcemi Švihov a Kokšín. Posádka vozidla kterou tvořili němečtí občané vyvázla nezraněná. Nárazem byl lehce poškozen pilíř viaduktu. K úniku provozních kapalin nedošlo.

Stanice Klatovy SŽDC Plzeň 

Okres Plzeň-město

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z VÝŠKY; Tachovská  7. 1. 2018 1:23:26                                                                                                            Hasiči vyjeli k otevření bytu, ve kterém si seniorka zabouchla balkónové dvěře a zůstala tak na balkóně uvězněna. Byt byl za asistence PČR otevřen a seniorka předána do péče ZZS.

Stanice Plzeň Košutka

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Těšínská 7. 1. 2018 7:40:28                                                                                           Z vozidla odtahové služby unikl na komunikaci hydraulický olej. Hasiči sebrali uniklý olej do sběrné nádoby a skvrnu o velikosti cca 3x3m zasypali sorbentem.

Stanice Plzeň Střed

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Karla Steinera 7. 1. 2018 8:13:18                                                                 Jednotky otevíraly zabouchnuté dveře od bytu, kde se nacházela těžce nemocná dcera a sedmnácti měsíční vnučka oznamovatelky. Byt byl za asistence PČR otevřen.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-SPOLUPRÁCE SE SLOŽKAMI IZS; Lidická 7. 1. 2018 9:15:15                                                                                                Jednotka vyjela ke spolupráci s PČR k nálezu podezřelého sáčku s bílým práškem na zastávce Mozartova. Policejní pes označil obsah sáčku jako drogy a věc si převzala PČR.

Stanice Plzeň Košutka

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Lábkova 7. 1. 2018 15:55:51                                                                             Jednotka vyjela ke spolupráci s PČR při otevření bytu. Z bytu v 5. patře unikala voda a nikdo neotvíral. Uvnitř se měla nacházet údajně schizofrenní osoba. V celém domě byla vypnuta voda. Obyvatelku bytu se podařilo jejímu sousedovi přesvědčit aby otevřela. Po prohlédnutí bytu byla opět puštěna voda v celém domě.

Stanice Plzeň Střed

Okres Rokycany 

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Zbiroh, Masarykovo náměstí  7. 1. 2018 15:00:12                                                                                        Hasiči zlikvidovali počínající požár odpadkového koše.

Zbiroh

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ;Tachov, Panenská  7. 1. 2018 16:14:46                                                                Hasiči vyjeli k úniku vody z prasklého řadu. Šlo o masivní únik, který odtékal do kanalizace a nikoho neohrožoval. Jednotka provedla ohrazení místa a vyčkala na příjezd technika vodovodů a kanalizací.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem