HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 6.června 2017

SVODOkres  Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Horšovský Týn, Malé Předměstí, Vrchlického 6.6.2017 8:19:32
V Horšovském Týně jednotky HZS Staňkov, HZS Domažlice a místního SDH zasahovali u DN osobního auta. Při nehodě byl poraněn řidič a asi pětiletá holčička. Oba si převzala do péče ZZS.

Stanice Domažlice Stanice Staňkov Horšovský Týn

Okres Plzeň-město

6.6.2017 (PM 5.42) požár spalovny Plzeň.jpgPOŽÁR-PRŮMYSLOVÉ,ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY,SKLADY; Plzeň, Slovany, Koterov, Skladová 6.6.2017 5:42:03
V pondělí 5. června 2017 po 21. hodině obdrželo operační středisko informaci o požáru spalovny v Plzni Koterově v ulici Skladová. Zařízení slouží pro všechny krajské nemocnice jako spalovna biologického a vysoce infekčního materiálu. Během zásahu se na místě vystřídaly jednotky HZS ze stanic Košutka, Slovany i Střed a dobrovolné jednotky SDH Koterov a Božkov. Při požáru nedocházelo k plamennému hoření, pouze k jeho žhnutí. V úterý 6. června 2017 ráno se podařilo hasičům požár lokalizovat. Kolem druhé hodiny odpoledne se hasiči dostali k ohnisku požáru. Zlikvidovat požár trvalo až do noci. Hasiči asistovali při vyvážení biologického materiálu a dohašovali ho. Odpad se odvážel do spalovny, která je k tomu určená. Požár nenapáchal na majetku žádné škody, ale pravděpodobně ty následné, způsobené odstávkou spalovny, budou vysoké. Uchráněné hodnoty se odhadují na 1 milion korun. Pravděpodobně došlo k samovznícení.

Stanice Plzeň Střed Stanice Plzeň Slovany Stanice Plzeň Košutka Koterov Božkov

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z VODY; Plzeň, Jižní Předměstí, Centrum-jih 6.6.2017 12:49:58
V Plzni na jezu u Denisova nábřeží hasiči z PS Střed asistovali Záchranné službě živočichů při odchytu labutího mláděte. Hasiči spustili na řeku člun a ptáče zachránili a vrátili ho do hnízdiště nad jezem.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Slovany, Koterov 6.6.2017 19:16:21
V Plzni Koterově za konečnou zastávkou tram č. 2 hasiči z PS Slovany zasahovali při dopravní nehodě osobního auta. Jednu osobu s lehkým poraněním odvezla ZZS do nemocnice. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny.

Stanice Plzeň Slovany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Slovany, Lobzy, Petřín-západ, Koterovská 6.6.2017 22:15:17
V Plzni na křižovatce ulic Koterovská a Ječná hasiči z PS Slovany zasahovali při dopravní nehodě osobního auta a cyklisty. Zraněného již měla v péči ZZS. Zásah HZS nebyl na místě potřeba.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-sever

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Líšťany, Luhov 6.6.2017 8:46:13
U obce Luhov hasiči z PS Plzeň Košutka odstranili ze silnice padlý strom.

Stanice Plzeň Košutka

6.6.2017 (PS 16.07) DN Heřmanova Huť.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Heřmanova Huť, Dolní Sekyřany 6.6.2017 16:07:08
Hasiči z Nýřan vyjeli k Heřmanově Huti k dopravní nehodě osobního auta. Osobní auto skončilo v poli. Při příjezdu hasičů se na místě události nikdo nenacházel. Hasiči prohledali blízké okolí a nikoho nenalezli. V průběhu zásahu se k nehodě dostala řidička se svým příbuzným. Při nehodě nebyla nijak poraněna. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny. Po dobu zásahu hasiči na místě řídili dopravu.

Stanice Nýřany
.

6.6.2017 (PS 16.27) DN Záluží.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Třemošná, Záluží 6.6.2017 16:27:05
U obce Záluží narazila dodávka do stromu. Ten se zlomil a padl přes kabinu a celou šířku silnice. K nehodě vyjeli hasiči z PS Plzeň Košutka. Zraněnému řidiči poskytli první pomoc a starali se o něj do příjezdu ZZS. Následně strom rozřezali a odklidili ze silnice. Provozní kapaliny z vozidla neunikly.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Kladruby 6.6.2017 7:22:56
Na dálnici D5 u 119. kilometru hasiči z PS Tachov společně s jednotkou SDH Bor zlikvidovali následky nehody dodávky a osobního auta. Oba řidiči vyvázli bez zranění. Místo nehody označila šipkou SSÚD.

Stanice Tachov Bor

vytisknout  e-mailem