HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 5. února 2018

SVODOkres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Draženov 5. 2. 2018 9:06:33                                               K úklidu po dopravní nehodě vyjela mezi Draženov a Lískovou PS Domažlice. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních vozidel bez zranění. Jednotka provedla protipožární opatření a po odtažení nabouraných vozidel provedla úklid vozovky.

Stanice Domažlice

Okres Plzeň-město

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Americká 5. 2. 2018 11:08:08                                                                                                                                  Požár odpadkového koše na zastávce MHD.

Stanice Plzeň Střed

5_2_2018 DN Lidická u Gery.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Lochotín 5. 2. 2018 14:46:06                                                                                                                                               K dopravní nehodě dvou osobních automobilů se zraněním vyjela jednotka PS Košutka. Jedna zraněná osoba již byla v péči ZZS. Hasiči provedli protipožární opatření a úklid vozovky.

Stanice Plzeň Košutka

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Družby 5. 2. 2018 17:02:07                                                                                                                                                K otevření bytu, ve kterém měla být osoba nereagující na výzvy k otevření vyjela na žádost PČR jednotka PS Střed. Syn starší paní měl obavu o její zdraví. Jednotka se rozhodla pro vstup přes balkon. Mezitím se ale paní vrátila z nákupu zdravá.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Životice 5. 2. 2018 5:39:28                                                                                                                          K úklidu po dopravní nehodě kamionu vyjely jednotky PS Nepomuk a SŽDC k Životicím. Kamion se po nárazu do stromu nacházel mimo vozovku. Strom, do kterého narazil, hrozil páde do kolejiště souběžného s vozovkou. Jednotky strom odstranily.

SŽDC Plzeň  Stanice Nepomuk

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Kotouň 5. 2. 2018 10:45:43                                                                                         Jednotka PS Nepomuk vyjela k likvidaci úniku oleje po technické závadě na vozidle.

Stanice Nepomuk

Okres Plzeň-sever

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Ledce 5. 2. 2018 6:07:42                                                                                                                                                    K požáru sazí v komíně vyjely jednotky PS Košutka a SDH Ledce. Jednotky saze srazily a provedly preventivní vyskladnění násypky kotle. Majitel předložil platnou zprávu o revizi spalinových cest.

Stanice Plzeň Košutka Ledce

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Nýřany, Slunečná  5. 2. 2018 6:29:10                                                                           Do Slunečné ulice vyjela jednotka PS Nýřany k likvidaci úniku benzínu po krádeži PHM. Jednotka provedla posyp sorbentem.

Stanice Nýřany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Senec, Plzeňská 5. 2. 2018 10:50:14                                                                                                                 K dopravní nehodě se zraněním vyjela do Sence jednotka PS Košutka. ZZS byla již na místě. Jednotka zajistila místo nehody a provedla protipožární opatření.

Stanice Plzeň Košutka


Okres Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Rokycany, Armádní 5. 2. 2018 6:55:24
K otevření vchodových dveří bytovky vyjela jednotka PS Rokycany. Po příjezdu na místo, bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o zabouchnuté hliníkové vchodové dveře, které jsou vybaveny automatickým zamykáním. V bytovce se nacházeli obyvatelé, kteří se nemohli dostat mimo budovu. Jednotka se pokusila pomocí speciálního nářadí dveře otevřít, ale bylo zjištěno, že zde došlo k nechanickému poškození horního zámku. Osobám z bytovky jednotka s pomocí Městské policie Rokycany pomohla oknem v přízemí, a po otevření balkonu v přízemí i balkonem. Na místo se dostavila firma, které jednotka pomohla s roztažením dveří a odpáčením zámku.


Stanice Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY; Radnice, Plzeňská 5. 2. 2018 7:47:48                                                                                                             K čerpání vody ze sklepa vyjela do Plzeňské ul. jednotka PS Radnice. Šlo o cca 30cm vody z prasklého potrubí.

Stanice Radnice

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Bor 5. 2. 2018 6:38:17                                                                                                                                       K dopravní nehodě jednoho osobního automobilu vyjely na křižovatku mezi Bor a Skviřín jednotky PS Tachov a SDH Bor. Jednalo se o osobní automobil na střeše. V době příjezdu jednotek byla již zraněná osoba mimo vozidlo a v péči ZZS. Jednotky provedly protipožární opatření.

Stanice Tachov Bor

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Stříbro,Vodičkova 5. 2. 2018 17:14:03                                                               Jednotka PS Stříbro vyjela na žádost o součinnost k otevření bytu, ve kterém se nacházela zmatená a sobě nebezpečná osoba. Po vniknutí do domu byla osoba předána do péče ZZS.

Stanice Stříbro

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Dlouhý Újezd  5. 2. 2018 19:46:55                                                                                                      K transportu pacienta do vozu ZZS vyjela do Dlouhého Újezdu jednotka PS Tachov.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem