HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 4. března 2018

SVODOkres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Tasnovice 4. 3. 2018 7:47:22                                               Jednotky PS Domažice a SDH Bělá nad Radbuzou vyjely k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu se zraněním mezi obce Štítary a Vítání. Automobil se nacházel na střeše mimo vozovku. Zraněná řidička byla již mimo vozidlo v péči ZZS. Jednotky provedly protipožární opatření, zajištění místa nehody a řídily dopravu. Místo události předáno PČR.

Stanice Domažlice Bělá nad Radbuzou

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Holýšov, K Višňovce 4. 3. 2018 8:04:24                                                                                         Jednotky PS Staňkov a SDH Holýšov vyjely k dopravní nehodě, při níž byla jedna osoba zaklíněna pod valník se dřevem. Jednotky osobu vyprostily a předaly do péče ZZS.

Stanice Staňkov Holýšov

Okres Klatovy

4_3_2018 DN Nová hůrka (1).jpgDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Nová Hůrka 4. 3. 2018 16:17:23                                                                                                                                              K dopravní nehodě jednoho osobního vozu bez zranění vyjela za Novou Hůrku jednotka PS Železná Ruda. Vozidlo prorazilo zábradlí mostku a sjelo mimo komunikaci pod úroveň silnice. Na místě již byla PČR a komunikovala s osádkou vozidla. Byla provedena protipožární opatření a stabilizace vozidla, které hrozilo převrácením. Po stabilizaci vozidla jednotka přistavila žebřík a přes boční okénko řidičky si řidička i spolujezdkyně vystoupily. Při nehodě došlo k drobnému úniku provozních kapalin.

Stanice Železná Ruda 

TECHNICKÁ POMOC-SPOLUPRÁCE SE SLOŽKAMI IZS; Slatina 4. 3. 2018 23:28:08                                                                                                Jednotka PS Klatovy vyjela na žádost PČR k sundání oběšeného muže ze stromu.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

4_3_2018 Požár linky   voda stropem (2).jpgPOŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Křimická 4. 3. 2018 1:57:54                                                                                                                                         Jednotka PS Střed vyjela k nahlášenému průsaku vody ze stropu. Průzkumem bylo zjištěno, že se jednalo o následek požáru kuchyňské linky, který poškodil vodovodní potrubí. Požár vznikl při nesprávné manipulaci s olejem na pánvi. Způsobená škoda byla vyčíslena na 50tis. Kč.

Stanice Plzeň Střed

                                                                                                                                                         TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Sokolovská 4. 3. 2018 4:29:57                                                                                                            K transportu pacienta do vozu ZZS vyjela jednotka PS Košutka.

Stanice Plzeň Košutka

4_3_2018 Osoba přimáčklá scénou DJKT (6).jpgZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-ZASYPANÉ,ZAVALENÉ; Smetanovy sady 4. 3. 2018 10:06:41                                                                                                                                     Jednotky PS Střed a PS Košutka vyjely do divadla J.K. Tyla k vyproštění muže, jehož přimáčkla část jevištní scény. Jednotky použily k nadzvednutí hydraulické zvedáky s ručním pohonem a po vyproštění předali pacienta do péče ZZS.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-SPOLUPRÁCE SE SLOŽKAMI IZS; Kaznějovská 4. 3. 2018 15:37:38
Jednotka PS Košutka vyjela k zajištění místa události po pásu osoby z bytového domu.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Plzeň-jih

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Klikařov 4. 3. 2018 2:01:50                                                                                                                                                  K požáru komína vyjela jednotka PS Nepomuk a SDH Neurazy. Po příjezdu jednotky již nedocházelo k plamennému hoření. Jednotka srazila saze a provedla kontrolu. Majitel předložil platnou revizi spalinových cest.

Stanice Nepomuk Neurazy

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Přeštice, Hlávkova 4. 3. 2018 16:15:21                                                                                               Jednotka PS Přeštice vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního vozu. Vozidlo narazilo do plotu, uvnitř byl zaklíněný řidič, který byl vyproštěn před příjezdem naší jednotky. Jednotka provedla protipožární opatření a likvidaci úniku provozních kapalin.

Stanice Přeštice

Okres Rokycany

POŽÁR-POLNÍ POROST, TRÁVA; Mirošov, Vojtěcha Nejedlého 4. 3. 2018 16:46:40                                                                                                  K požáru suché trávy na soukromém pozemku vyjely jednotky PS Rokycany, SDH Mirošov, SDH Dobřív a SDH Hrádek. Požár byl beze škody.

Stanice Rokycany Dobřív Hrádek (RO) Mirošov

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Újezd u Svatého Kříže 4. 3. 2018 19:33:17                                                                                                                          K požáru komína vyjely jednotky PS Radnice, SDH Radnice a SDH Němčovice. Majitel nepředložil revizní zprávu.

Stanice Radnice Němčovice Radnice

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Dolní Jadruž 4. 3. 2018 2:21:38                                                                                                                       Jednotka PS Tachov a jednotka SDH Planá vyjely k vyproštění osobního vozidla, které se nacházelo na boku mimo vozovku v korytu vodoteče. Vozidlo bylo prázdné, ani v okolí se žádná osoba nenacházela. Hasiči vozidlo vyprostili pomocí automobilového jeřábu. K úniku provozních kapalin nedošlo.

Stanice Tachov Planá

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Záchlumí 4. 3. 2018 18:40:20                                                                                                                              K dopravní nehodě jednoho osobního vozidla vyjela jednotka PS Stříbro. Jednalo se o náraz do stromu. Zraněnou osobu předali hasiči do péče ZZS. Dále hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem