HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 3. února 2018

SVOD

Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Štítary 3. 2. 2018 1:36:14                                                    Ke střetu osobního vozidla se zvěří vyjela jednotka PS Domažlice mezi Štítary a Bělou nad Radbuzou. Nehoda se obešla bez zranění. Jednotka provedla úklid vozovky a místo události předala PČR.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Hlohová 3. 2. 2018 7:18:34                                                                                                                            K úklidu po dopravní nehodě dodávky vyjela jednotka PS Staňkov. Dodávka se nacházela mimo komunikaci, bez úniku provozních kapalin. Jednotka provedla úklid komunikace. místo převzala PČR.

Stanice Staňkov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Chodov 3. 2. 2018 13:03:24                                                                                             K úniku PHM na komunikaci vyjela jednotka PS Domažlice.Na místě bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o cca 10 metrů dlouhou skvrnu od motorové nafty neznámého vozidla. JPO PS Domažlice provedla posyp vozovky sorbentem.

Stanice Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Horšovský Týn, ČSLA 3. 2. 2018 15:12:02                                                     Jednotka PS Staňkov vyjela do Horšovského Týna k nálezu podezřelých sáčků s narůžovělou pastovitou hmotou. Sáčky byly nalezeny při čištění kanalizace. Na místo události byla povolána laboratoř Třemošná, která si sáčky odvezla k analýze. Jednotka PS Staňkov provedla očištění a dekontaminaci vozovky. Předběžná analýza neprokázala možnost ohrožení zdraví a životního prostředí.

Stanice Staňkov

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Plzeňská 3. 2. 2018 9:59:33                                                                                        Jednotka PS Klatovy vyjela k otevření bytu v Plzeňské ul.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Klatovy, Masarykova 3. 2. 2018 10:08:56                                                                    Jednotka PS Klatovy vyjela k otevření bytu v Masarykově ul.

Stanice Klatovy

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Hliněný Újezd 23 3. 2. 2018 20:11:27                                                                                                                                  K požáru půdního prostoru v RD v Hliněném Újezdě vyjely jednotky PS Horažďovice, SDH Malý Bor a SDH Rabí. Požár vznikl od trámku v komínovém tělese. Požár byl naštěstí velmi malého rozsahu a nezpůsobil škody. Majitelka nedoložila revizi spalinových cest. Vyšetřovatel uložil majitelce  pokutu.

Stanice Klatovy Stanice Horažďovice Malý Bor Rabí

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Nezbavětice 3. 2. 2018 10:27:05                                                                                     K úniku PHM na pozemní komunikaci vyjela za Losinou jednotka PS Slovany. Jednalo se o únik po technické závadě. Jednotka únik zlikvidovala sorbentem.

Stanice Plzeň Slovany

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Americká 3. 2. 2018 11:38:42
K úklidu vozovky po dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjela jednotka PS Střed. Nehoda se obešla bez zranění. Jednotka zlikvidovala únik chladící kapaliny z jednoho z vozidel pomocí sorbentu.


Stanice Plzeň Střed

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Klatovská třída 3. 2. 2018 17:44:55
K úniku plynu u výměníku na Klatovské třídě vyjela jednotka PS Střed. Na místo se dostavil technik plynáren, který zajistil opravu regulačního ventilu z něhož k úniku docházelo.


Stanice Plzeň Střed


Okres Plzeň-jih

3_2_2018 DN OA Vysoká (2).JPGDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Horní Lukavice 3. 2. 2018 3:55:17                                                                                                                                                K dopravní nehodě jednoho osobního automobilu na křižovatku u Vysoké vyjela jednotka PS Přeštice. Zraněný řidič osobního vozidla byl při příjezdu naší jednotky v péči ZZS. Hasiči provedli nasvětlení místa zásahu, protipožární opatření a spolupracovali se ZZS při ošetřování zraněného.

Stanice Přeštice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Zdemyslice 3. 2. 2018 22:42:55                                                                   K požáru komína do Zdemyslic vyjely jednotky PS Nepomuk, SHD Blovice, SDH Zdemyslice. V době příjezdu jednotek již komín nehořel. Byla provedena kontrola termokamerou. Majitel neměl platnou kontrolu spalinových cest.

Stanice Nepomuk Blovice  Zdemyslice

Okres Rokycany

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Rokycany,Boženy Němcové 3. 2. 2018 16:01:52                                                   K otevření bytu na žádost ZZS vyjela jednotka PS Rokycany do ul. Boženy Němcové. Po otevření bytu pomohli hasiči s naložením pacienta do vozidla ZZS.

Stanice Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Rokycany, Boženy Němcové 3. 2. 2018 19:49:47                                                                                K transportu pacienta na žádost ZZS vyjela jednotka PS Rokycany.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Stříbro, Mírová 3. 2. 2018 18:53:32                                                                         K otevření bytu v Mírové ul. vyjela jednotka PS Stříbro. V bytě se nacházela osoba, která se po pádu nebyla schopna sama postavit. Hasiči byt otevřeli a pomohli starší paní na postel. Paní byla předána do péče ZZS. Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem