HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 3. února 2017

SVODOkres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Plzeň, Skvrňany, Ke Karlovu 3.2.2017 11:13:05
V Plzni v ulici Ke Karlovu hasiči z PS Střed odstranili ze silnice olejovou skvrnu pomocí sorbentu.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Skvrňany, Domažlická 3.2.2017 13:52:48
V Plzni na Domažlické třídě hasiči z PS Střed zasahovali u dopravní nehody dvou osobních aut. Dvěma zúčastněným osobám hasiči poskytli první pomoc a pečovali o ně do příjezdu ZZS. Provozní kapaliny z vozidel neunikly.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Slovany, Východní Předměstí, Sídliště Slovany 3.2.2017 20:01:59
V Plzni na křižovatce ulic Částkova a Rychtaříkova hasiči z PS Slovany pomohli ZZS s transportem ženy, kterou srazilo osobní auto.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-jih

3.2.2017 (PJ 8.42) DN Horušany.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Soběkury, Horušany 3.2.2017 8:42:47
V pátek 3. února 2017 čtvrt hodiny před devátou hodinou dopoledne vyslalo operační středisko hasiče z PS Přeštice za Horušany ke křižovatce na Soběkury k dopravní nehodě dodávky a osobního auta. Z protisměru k nehodě vyjela jednotka SDH Merklín. Oba řidiči vyvázli s lehčím poraněním. Těžce zraněného spolujezdce z osobního auta hasiči museli vyprostit. Nebylo potřeba použít hydraulické zařízení. Všechny tři pacienty si převzala ZZS do své péče. Z havarovaných vozidel unikly na silnici provozní kapaliny, na jejich odstranění hasiči použili sorbent. Z přívěsu za dodávkou pomohli přeložit náklad a asistovali odtahové službě při nakládání vozidel. V 9:30 hodin došlo zhruba sto metrů od místa zásahu k další dopravní nehodě. Hasiči zabezpečili místo nehody a opatřili vozidla proti požáru. Při této nehodě byla lehce zraněna jedna osoba.

Stanice Přeštice Merklín

Okres Plzeň-sever

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Potvorov 3.2.2017 17:26:49
V Potvorově strhl projíždějící nákladní automobil kabely telefonního vedení. Jednotky HZS Plasy a SDH Žihle sundaly kabel z NA a provizorně ho připevnili zpět na sloup.

Stanice Plasy Žihle

3.2.2017 (RO 18.20) DN Dobřív.JPGOkres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Dobřív 3.2.2017 18:19:47
V Dobřívě hasiči z Rokycan zlikvidovali následky nehody dvou osobních aut. Jedno z havarovaných vozidel zůstalo po nehodě na silnici, druhé museli hasiči vyprostit z příkopu. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Tachov, Průmyslový obvod, Plzeňská 3.2.2017 4:37:37
V Tachově hasiči zasahovali u dopravní nehody osobního auta, které narazilo přímo před stanicí HZS do sloupu veřejného osvětlení. Zraněné osobě hasiči nasadili krční límec, poskytli první pomoc a pečovali o ni do příjezdu ZZS. Následně pomohli s jejím transportem do sanitky. Provozní kapaliny z vozidla neunikly.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem