HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 3. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice


POŽÁR-PRŮMYSLOVÉ,ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY,SKLADY; Domažlice, Zámělíč 3. 1. 2018 5:00:49 V Poběžovicích - Zámělíči zlikvidovaly jednotky z Domažlic, Hostouně, Poběžovic a Horšovského Týna požár dřeva uskladněného v kotelně.


Stanice Domažlice Horšovský Týn Hostouň Poběžovice Stanice Plzeň Košutka

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Kdyně, Na Kobyle 3. 1. 2018 5:45:31
Ve Kdyni v ulici Na Kobyle došlo k pádu stromu přes komunikaci, do něhož následně narazila dvě osobní vozidla. Jedno vozidlo zůstalo na komunikaci, druhé v příkopě. Jednotky z Domažlic a ze Kdyně provedly odstranění stromu a zprůjezdnění komunikace. Dopravní nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Domažlice Kdyně

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Holýšov, Sokolovská 3. 1. 2018 8:08:19                                                                                                           V obci Holýšov, křižovatka ulic Školní a Sokolovská zasahovaly jednotky Staňkov a Holýšov u střetu dvou osobních vozidel. Jedna zraněná osoba byla předána do péče ZZS.

Stanice Staňkov Holýšov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Poběžovice 3. 1. 2018 13:46:24                                                                              Jednotka SDH Poběžovice vyjela k odstranění naplavenin u mostu na potoce Pivoňka, kdy hrozilo vylití z koryta. Naplaveniny odstranila pomocí trhacích háků.

Poběžovice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Kdyně 3. 1. 2018 18:24:31                                                                                                                   K padlému stromu přes cestu u rybníka Hájovna vyjela jednotka SDH Kdyně.

Kdyně

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Újezd Svatého Kříže 3. 1. 2018 19:19:26                                                                                            K padlému stromu přes vozovku mezi obcemi Újezd sv. Kříže a Bělá nad Radbuzou vyjela jednotka SDH Bělá nad Radbuzou. Pádem stromu došlo k poškození svodidel.

Bělá nad Radbuzou

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Domažlice, Chocomyšl, Chocomyšl 3. 1. 2018 23:48:34                                                                      K padlému stromu přes cestu v Chocomyšli vyjela jednotka SDH Chocomyšl.

Chocomyšl

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Zelená Lhota 27 3. 1. 2018 9:32:52                                                                                          Odstanění stromu z komunikace Zelená Lhota. 

Stanice Železná Ruda

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Strašín, Nahořánky 3. 1. 2018 10:39:04                                                                                 Odstanění stromu z komunikace Strašín, část obce Náhořánky.

Soběšice

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA;Sušice, Nádražní  3. 1. 2018 10:50:15                                                                                                 V Nádražní ul. v Sušici pomohli hasiči se snesením a naložením pacienta do vozu ZZS. 

Stanice Sušice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Nové Městečko 3. 1. 2018 11:12:38                                                                                           Odstanění stromu z komunikace Nové Městečko. 

Dlouhá Ves

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Klatovy,  Plzeňská 3. 1. 2018 12:53:22
Jednotka HZS Klatovy vyjela k otevření bytu v ulici Plzeňská.
Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Nová Víska 3. 1. 2018 14:03:40                                                                                                    Jednotka HZS PS Klatovy provedla odstranění padlého stromu do komunikace v Nové Vísce.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Klatovy, U Slunce  3. 1. 2018 18:28:12                                                                            K nahlášenému úniku plynu z bytu v Klatovech v ulici U Slunce vyjela jednotka HZS PS Klatovy. Jednalo se o únik z 2kg propanbutanové lahve. Jednotka objekt odvětrala a uzavřením lahve zamezila dalšímu úniku.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Sídliště Lochotín-sever 3. 1. 2018 7:48:45                                                                                                        Na sídlišti Lochotín došlo ke sražení osoby tramvají. Jednalo se o srážku v malé rychlosti. Jednotka PS Košutka zajistila místo nehody. Osoba byla předána do péče ZZS.

Stanice Plzeň Košutka

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Starý Plzenec, Smetanova  3. 1. 2018 12:50:18                                                           Ve Starém Plzenci v ul. Smetanova došlo k úniku oleje z vozidla na komunikaci. Hasiči z PS Slovany zasypali skvrnu sorbentem.

Stanice Plzeň Slovany

POŽÁR-TRAFOSTANICE, ROZVODNY; Plzeň 3, Valcha, Dobřanská 3. 1. 2018 15:06:58                                                                                           K pádu větve do trakčního vedení došlo na zastávce vlaku Plzeň - Valcha. Jednotky zajistily vypnutí trakčního vedení a zastavení provozu na trati. Následně větev odstranila. Provoz na trati byl obnoven.

Stanice Plzeň Střed SŽDC Plzeň 

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Doubravka, Nad Týncem, U Pražské dráhy  3. 1. 2018 15:21:29                                   V Plzni Doubravce do ulice Nad Týncem vyjela jednotka HZS PS Slovany k otevření bytu na žádost PČR. V bytě byla nalezena jedna mrtvá osoba - muž ročník 1933.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY;Plzeň-město,  Šeříková 3. 1. 2018 18:19:43                                                                                         Jednotka SDH Koterov vyjela k úniku vody do kulturního domu v Šeříkové ulici v Plzni. Šlo o únik vody za vodoměrem. Hladina vody sahala do výše asi 15cm. Jednotka provedla uzavření hlavního uzávěru vody do objektu a odčerpání vody.

Koterov

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Lužany 3. 1. 2018 11:53:35 Odstanění stromu z komunikace za Měčínem u odbočky na Nezdice.

HZS Přeštice Stanice Přeštice Okres Plzeň-sever

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Ledce 3. 1. 2018 17:08:40                                                                                                                   K padlému stromu přes vozovku za obcí Ledce vyjela jednotka HZS PS Košutka.

Stanice Plzeň Košutka 

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Žebnice 3. 1. 2018 18:22:34                                                                                                                              Za obcí Plasy ve směru na Kralovice došlo k dopravní nehodě osobního automobilu. Řidička sjela do příkopu. V době příjezdu jednotky HZS Plasy byla již mimo vozidlo. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Plasy

Okres Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ;Rokycany, Jiráskova 3. 1. 2018 14:48:14                                                                   V Rokycanech do ulice Jiráskova vyjela jednotka HZS PS Rokycany k odstranění padajících plechových šablon ze střechy. Jednotka provedla kontrolu stavu celé střechy a  uvolněné šablony provizorně upevnila. Uživatel budovy byl upozorněn na špatný technický stav střechy objektu.

Stanice Rokycany


Okres Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Přimda, Borská 3. 1. 2018 6:36:52
Na parkovišti u hřbitova v obci Přimda likvidovaly jednotky z  Přimdy a Tachova únik nafty po pokusu o krádež z nádrže vozidla. Skvrnu o orzloze cca 5x5 m zasypali hasiči sorbentem.
Stanice Tachov Přimda 

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Obora, Pavlův Studenec 3. 1. 2018 9:02:42                                                                                     Odstanění stromu z komunikace bývalý Pavlův Studenec.
Stanice Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Doly 3. 1. 2018 9:36:54                                                                                                              Odstanění stromu z komunikace obec Doly. 

Bor 

POŽÁR-ODPAD, OSTATNÍ; Mlýnec 3. 1. 2018 12:48:52                                                                                                                                                U obce Mlýnec došlo k menšímu požáru černé skládky pneumatik o rozsahu cca 3x3 m.

Stanice Tachov Bor Přimda Stráž (TC)

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Stříbro, U Těchlovic 3. 1. 2018 14:49:37                                                                                                       Před požární stanicí HZS Sříbro došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů. Řidičce vozidla Hyundai se udělalo nevolno a přejela do protisměru, kde se střetla s vozidlem Škoda Octavia combi. Vozidlo Hyundai po střetu sjelo do příkopu u plotu stanice HZS Stříbro. Jednotka HZS Stříbro provedla vyproštění řidičky přes zadní dveře vozidla a poskytla jí předlékařskou pomoc. Následně předala řidičku do péče ZZS. Řidič druhého vozidla byl nezraněn.

Stanice Stříbro

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU;Tachov, Kostelec, Kostelec 3. 1. 2018 15:58:21                                                                                  K padlému stromu přes vozovku vyjela jednotka HZS PS Stříbro na silnici mezi Kladruby u Stříbra a Skapce.

Stanice Stříbro
 

Kraj:Středočeský

Okres Beroun

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Zaječov  3. 1. 2018 18:45:32                                                                                                                                     Jednotky SDH Mýto, Zbiroh a Strašice vyjely v rámci mezikrajské pomoci k požáru RD v Zaječově. Jednalo se o požár krovu. Při požáru zemřela jedna osoba.
 

vytisknout  e-mailem