HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 3. března 2018

SVOD

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Horažďovice, Třebomyslická
3. 3. 2018 17:08:56          
                                                                                                                Jednotka PS Horažďovice vyjela k likvidaci úniku vody z potrubí do haly. Jednotka provedla uzavření hlavního přívodu vody, nicméně úplné uzavření se nezdařilo, neboť uzávěr netěsnil. Hasiči tedy vyvedli přitékající vodu ven z budovy.

Stanice Horažďovice

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Kotkova 3. 3. 2018 3:54:32
Hasiči z PS Střed likvidovali únik vody v obytném domě. Voda prosakovala stropem. Jednotka zastavila hlavní přívod.

Stanice Plzeň Střed

3_3_2018 OA v kolejišti Plzeň.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ;  Palackého náměstí, Nové divadlo 3. 3. 2018 4:09:25
Jednotka PS Košutka vyprošťovala osobní vozidlo, které najelo do kolejiště tramvaje nedaleko Nového divadla.

Stanice Plzeň Košutka

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Domažlická 3. 3. 2018 4:29:29
K dopravní nehodě bez zranění vyjela jednotka PS Střed na křižovatku Skvrňanská x Vejprnická. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin. Jednotka provedla protipožární opatření a úklid vozovky. Místo události předala PČR

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Tymákov 3. 3. 2018 11:50:50                                                                                                                             K dopravní nehodě na 69km D5 ve směru na Rozvadov vyjížděla jednotka PS Rokycany. Osobní vozidlo lehce nabouralo do návěsu tahače a poté do svodidel. Vozidlo se v době příjezdu jednotky nacházelo v odstavném pruhu. Nikdo nebyl zraněn. Dítěti cestujícímu v osobním voze darovali hasiči plyšového dráčka.

Stanice Rokycany

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-ÚNIK PHM NA KOMUNIKACI; Střední cesta 13 3. 3. 2018 15:31:35                                                                         Jednotka PS Slovany vyjela k likvidaci oleje z proražené olejové vany na parkovišti.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-ČERPÁNÍ VODY; Koterovská 3. 3. 2018 17:56:13                                                                                                                    Jednotka PS Slovany vyjela k nahlášené prasklé vodě v domě. Průzkumem hasiči zjistili, že šlo o únik z prasklé hadičky k WC.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Nýřany 3. 3. 2018 11:23:53                                                                                                                          Jednotka PS Nýřany vyjela k dopravní nehodě na přivaděč k dálnici D5 u Tlučné. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních automobilů se zraněním. Jednotka poskytla zraněné osobě předlékařskou péči a provedla protipožární opatření. Po příjezdu ZZS předali zraněnou do péče zdravotníků.

Stanice Nýřany

3_3_2018 DV Výrov Hadačka.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Výrov, Hadačka 3. 3. 2018 13:23:25                                                                                                                                              K dopravní nehodě se zraněním vyjely mezi Kralovice a Hadačku jednotky PS Plasy a SDH Kralovice. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních vozidel, která se v době příjezdu jednotek nacházela mimo vozovku. Jedno z vozidel leželo na střeše. Jedna zraněná osoba byla předána do péče ZZS. Hasiči provedli protipožární opatření, regulovali dopravu v místě události a pomohli s naložením vozidel na odtah.

Stanice Plasy Kralovice


Okres Rokycany 

POŽÁR-ODPAD, OSTATNÍ; Dobřív 3. 3. 2018 12:47:44                                                                                                                                          Jednotky z Dobřívu a z Rokycan vyjeli k dohašení ohnišť po pálení klestu v lese.

Stanice Rokycany Dobřív

Okres Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-ÚNIK PHM NA KOMUNIKACI; Sytno 3. 3. 2018 1:57:01                                                                                               Jednotka PS Stříbro vyjela k likvidaci oleje z prasklé převodovky.

Stanice Stříbro

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Stříbro, Na Vinici 6 3. 3. 2018 8:33:00                                                                                              Hasiči PS Stříbro vyjeli k transportu pacienta do vozu ZZS.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem