HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 28. ledna 2018

SVODOkres Domažlice

28_1_2018 DN (3) Pocinovice.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Pocinovice 28. 1. 2018 8:04:40                                                         K dopravní nehodě dvou osobních vozidel se zraněním vyjely do Pocinovic jednotky PS Klatovy a SDH Nýrsko Jednotky provedly protipožární opatření. ZZS si převzala do péče dvě zraněné osoby.

Stanice Klatovy Nýrsko

Okres Klatovy

POŽÁR-ODPAD, OSTATNÍ; Nová Hůrka 28. 1. 2018 11:35:48                                                                                                                                        K požáru dřevěných garážových vrat vyjely jednotky PS Klatovy, PS Železná Ruda a JSDH Železná Ruda. Požár byl uhašen před příjezdem jednotek. Příčinou byl kbelík se žhavým popelem ponechaný u vrat do garáže.

Stanice Klatovy Stanice Železná Ruda Železná Ruda

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Sušice, Kaštanová 28. 1. 2018 11:46:42                                                              K otevření bytu vyjela do Kaštanové ulice jednotka PS Sušice.

Stanice Sušice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Dešenice 28. 1. 2018 19:04:10                                                                                                                                           K požáru komína vyjely jednotky SDH Nýrsko, Dešenice, PS Klatovy a SŽDC Plzeň. Jednalo se o objekt patřící Českým Dráhám. Uhašeno - beze škod. Předáno SŽDC.

Stanice Klatovy Dešenice Nýrsko SŽDC Plzeň 

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Loužná 28. 1. 2018 20:21:01                                                                                                                                              K požáru komína do Loužné vyjely jednotky PS Nepomuk a SDH Myslív. Jednotky provedla sražení sazí a následnou kontrolu. Majitel neměl platný doklad o kontrole spalinových cest.

Stanice Nepomuk Myslív

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Nýrsko, U Radnice 28. 1. 2018 20:27:19                                                                       K vysvobození malého dítěte z výtahu vyjely jednotky PS Klatovy a SDH Nýrsko. K uvěznění dítěte došlo v důsledku výpadku el. energie. Výtah byl otevřen a dítě v pořádku předáno rodičům.

Stanice Klatovy Nýrsko

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-MONITORING; Toužimská 28. 1. 2018 12:00:55                                                                                                                         Jednotka PS Košutka vyjela k prověření potenciálně nebezpečné situace do Toužimské ulice. Jednalo se o kouř vycházející z elektrické zásuvky. Byl shozen jistič a majitelka si zajistila odborný servis.

Stanice Plzeň Košutka
 

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Blatenská 28. 1. 2018 17:55:28
Na žádost PČR vyjela jednotka PS Slovany k otevření bytu v Blatenské ul. Vstup provedli hasiči přes okno pomocí nastavovacího žebříku. K poškození okna nedošlo. Po otevření si obyvatelku bytu převzala do péče ZZS.

Stanice Plzeň Slovany

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Veleslavínova 28. 1. 2018 18:44:27
K součinnosti se ZZS při transportu pacienta vyjela jednotka PS Střed do Veleslavínovy ulice.

Stanice Plzeň Střed

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Sedláčkova 28. 1. 2018 22:31:32
K požáru plastového kontejneru v Sedláčkově ulici vyjela jednotka PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Gerská 28. 1. 2018 23:50:52
K požáru paletového vozíku a prodejny Lidl vyjela jednotka PS Košutka. Požár vzniklý technickou závadou byl uhašen před příjezdem jednotky.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Přeštice, Smetanova 28. 1. 2018 8:44:02
K technické poruše na elektrickém rozvaděči bytového domu vyjela jednotka PS Přeštice. Jednalo se o bezplamenné žhnutí na hlavním přívodu el. energie do domu. Jednotka provedla měření termokamerou a vyžádala si na místo technika ČEZ. Následně došlo k odpojení elektřiny do celého domu. O situaci informováno vedené města. O vypnutí hlavního přívodu a podružných jističů byli informováni i obyvatelé domu.

Stanice Přeštice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Horušany 28. 1. 2018 22:39:00                                                                                                         Jednotka PS Přeštice vyjela k likvidaci padlého stromu přes komunikaci.

Stanice Přeštice

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Třemošná 28. 1. 2018 17:42:06                                                                                                                          K dopravní nehodě se zraněním vyjela jednotka PS Košutka na obchvat Třemošné. Na místě byly ošetřeny tři lehce zraněné osoby. Jednotka po vyšetření nehody PČR provedla úklid vozovky.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Rokycany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Sebečice 28. 1. 2018 22:12:27                                                                                                              PS Radnice vyjela k likvidaci borovice padlé přes komunikaci.

Stanice Radnice

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Vysočany  28. 1. 2018 8:00:46                                                                                                        Ke spolupráci se ZZS při transportu pacienta vyjela JSDH Bor.

Bor

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Tachov, T. G. Masaryka 28. 1. 2018 15:42:31                                                             Jednotka PS Tachov vyjela k likvidaci skvrny po úniku nafty z terénního vozidla. Skvrna měla na délku téměř kilometr. Hasiči provedli posyp sorbentem, městská policie řídila dopravu a SÚS zajistila označení místa události dopravními značkami.

Stanice Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Svatá Kateřina 28. 1. 2018 21:04:02                                                                                                 Jednotka SDH Přimda vyjela k odstranění větví popadaných na komunikaci mezi Rozvadovem a Sv. Kateřinou.

Přimda

vytisknout  e-mailem