HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 27.června 2017

SVODOkres Domažlice

 DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Domažlice, Bezděkovské Předměstí, Havlíčkova 27.6.2017 16:07:02
V Domažlicích hasiči zasahovali v ulici Havlíčkova u nehody dvou osobních aut. Osoby nebyly nijak zjevně poraněny, nakonec ZZS odvezla dvě na pozorování do nemocnice. Po dobu zásahu hasiči na místě řídili provoz. Jedno auto pomohli naložit na odtahovou službu, druhé odtlačili ke krajnici a uklidili silnici.

Stanice Domažlice

Okres Klatovy

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z VÝŠKY; Klatovy, Na rozvoji, Spojovací 27.6.2017 16:42:23
V Klatovech hasiči vyjeli zachránit z vysokého stromu papouška. Během ustavování výškové techniky papoušek přelétl na jiný strom. Hasiči přesunuli techniku a postup opakovali. Papoušek uletěl neznámo kam.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Východní Předměstí, Jateční 27.6.2017 1:04:36
V úterý 27. června 2017 hodinu po půlnoci vyjeli v Plzni hasiči ze stanice Střed do ulice Jateční k dopravní nehodě osobního auta, které narazilo do stromu. Ve vozidle cestovaly 4 osoby. Spolujezdce museli hasiči pomocí hydraulického zařízení vyprostit a následně se ZZS zahájili resuscitaci. Mladého muže se oživit nepodařilo. Ostatní tři osoby odvezla ZZS do nemocnice. Po odjezdu sanitek hasiči odstranili ze silnice veškeré zbytky po nehodě.

Stanice Plzeň Střed

27.6.2017 (PM 1.33) DN Plzeň, Vejprnická.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Skvrňany, Vejprnická 27.6.2017 1:32:58
V Plzni v ulici Vejprnická hasiči z PS Košutka zasahovali u dopravní nehody osobního auta. Vozidlo se převrátilo na střechu. Hasiči asistovali ZZS při ošetření zraněného řidiče a ze silnice odstranili uniklé provozní kapaliny. Vozidlo na pokyn PČR převrátili zpět na kola. Po odjezdu odtahové služby hasiči uklidili ze silnice a tramvajového ostrůvku střepy a polámané části karoserie.

Stanice Plzeň Košutka

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Plzeň, Jižní Předměstí, Nad Bezovkou, Sukova 27.6.2017 2:22:59
V Plzni v ulici Sukova hasiči z PS Střed prolili vodou hořící odpad v koších. Při požáru ke škodě nedošlo.

Stanice Plzeň Střed

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Plzeň, Doubravka, Sídliště 27.6.2017 6:05:00
V Plzni vyjeli hasiči z PS Střed do ulice Družby k Doubravka, Družby 979/5 nahlášenému zápachu plynu v panelovém domě. Hasiči vnikli do bytu, u jehož dveří naměřili nejvyšší koncentrace, a uzavřeli do něj přívod plynu. Uvnitř bytu spala jedna osoba, hasiči povolali na místo ZZS, aby posoudila její zdravotní stav.

Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Plzeň, Doubravka, Rokycanská 27.6.2017 13:20:19
V Plzni vyjeli hasiči na Rokycanskou třídu k nahlášenému požáru turba osobního auta. Na místě hasiči zjistili, že se jedná o technickou závadu - v důsledku poruchy turba došlo k vylití oleje na horký motor. Hasiči zasypali olejovou skvrnu sorbentem a pomohli řidiči odstavit vozidlo mimo komunikaci.

Stanice Plzeň Střed

27.6.2017 (PM 13.51) DN Plzeň, Fialková.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Plzeň, Slovany, Černice, Fialková 27.6.2017 13:51:31
V Plzni na křižovatce ulic Štefánikova a Fialková hasiči z PS Slovany zlikvidovali následky nehody dvou osobních aut. Při nehodě byla zraněna 1 osoba, hasiči jí poskytli první pomoc a následně ji předali do péče ZZS.

Stanice Plzeň Slovany

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Krsy, Polínka 27.6.2017 4:56:47
Poblíž obce Polínka na severu Plzeňska hasiči z PS Plzeň Košutka společně s jednotkou SDH Úněšov zasahovali u dopravní nehody dodávky. Vozidlo narazilo do stromu a převrátilo se. Hasiči museli rozřezat strom, aby se jim podařilo převrátit auto zpět na kola. Uniklé provozní kapaliny zlikvidovali pomocí sorbentu. Řidiče ošetřila ZZS.

Stanice Plzeň Košutka Úněšov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Pernarec 27.6.2017 9:15:17
V obci Pernarec došlo při výkopových pracích k poškození plynové přípojky. Jednotky HZS Stříbro a místního SDH asistovaly RWE při zastavování úniku látky.

Pernarec Stanice Stříbro

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Horní Bříza, Na Návsi 27.6.2017 14:35:29
Na Návsi v Horní Bříze jednotky HZS Plzeň Košutka a místního SDH zlikvidovaly požár osobního auta. Vozidlo začalo hořet pravděpodobně v důsledku technické závady.Škody se odhadují na deset tisíc korun, uchráněné hodnoty na pět tisíc.

Stanice Plzeň Košutka Horní Bříza

Okres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Volduchy 27.6.2017 15:37:59
U Volduch se převrátilo osobní auto na střechu do příkopu. Na místo zamířili hasiči z Rokycan. Při nehodě nebyl nikdo vážně poraněn, jeden z cestujících byl lehce odřený na hlavě, ZZS na místo povolat odmítl. Hasiči po vyšetření nehody policií převrátili vozidlo na kola a odstavili ho ke krajnici. Provozní kapaliny neunikly.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Halže, Branka 27.6.2017 10:58:09
U obce Branka směrem ke státním hranicím hasiči z Tachova zasahovali u dopravní nehody traktoru s tříosým návěsem, který se převrátil na střechu. Zraněnému řidiči poskytli první pomoc a pečovali o něj do příjezdu ZZS. Pro pacienta přiletěl vrtulník LZS. Hasiči navedli pilota na přistání a pomohli do něj muže v bezvědomí přenést. Složitá byla stabilizace traktoru, hasiči ho museli zajistit proti posunu. Odtah stroje zajistil syn řidiče. Hasiči zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu.

Stanice Tachov
 
27.6.2017 (TC 15.51) DN Stříbro.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Stříbro 27.6.2017 15:51:50
U Stříbra zasahovali hasiči při dopravní nehodě. Jednalo se o dopravní nehodu osobního automobilu bez zranění. Z vozidla unikla chladící kapalina, kterou hasiči zasypali sorbentem. Po uklizení vozovky se vrátili na základnu.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem