HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 27. března 2018

SVODOkres Domažlice

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Havlovice 27. 3. 2018 4:49:07                                                                   K požáru rodinného domu v Havlovicích vyjelo postupně sedm hasičských jednotek. Jednalo se o stavbu, jejíž obě patra byla zasažena požárem. Jednu osobu, která se nadýchala zplodin hoření, odvezla ZZS. Hasiči nasadili pět útočných proudů a výškovou techniku. Vodu museli hasiči dovážet kyvadlově. Kvůli dohašení ohnisek bylo třeba strhnout konstrukci dvou stěn. Příčina požáru je v šetření.

Stanice Domažlice Domažlice Folmava Chodov Klenčí pod Čerchovem Havlovice Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Kout na Šumavě 27. 3. 2018 14:16:20                                                                  Jednotka PS Domažlice vyjela k otevření bytu. Byt nakonec otevřen náhradním klíčem.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Poběžovice, Hostouňská 27. 3. 2018 14:53:06                                                                                            Hasiči PS Domažlice vyjeli k dopravní nehodě osobního vozidla a traktoru bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření.

Stanice Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Klenčí pod Čerchovem 27. 3. 2018 16:08:45                                                                                                   Jednotka PS Domažlice vyjela k dopravní nehodě kamionu. Kamion ležel na boku. Řidič kamionu byl ošetřen na místě ZZS. Z nádrže kamionu unikala nafta. Hasiči museli odkopat zeminu příkopu, aby se mohli dostat k víku nádrže a zbylou naftu odčerpat.

Stanice Domažlice

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Železná Ruda, Klostermannovo náměstí  27. 3. 2018 8:46:35                                                           Jednotky PS Klatovy a PS Železná Ruda vyjeli k likvidaci stromů nakloněných nad vozovkou.

Stanice Klatovy Stanice Železná Ruda

Okres Plzeň-město

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Terezie Brzkové 27. 3. 2018 3:44:07                                                                                                                      K požáru plechového kontejneru na elektroodpad vyjeli hasiči PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; U Prazdroje 27. 3. 2018 4:53:26                                                                                                                   K úklidu po dopravní nehodě vyjela jednotka PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Bílá Hora 27. 3. 2018 7:21:42
Jednotka PS Košutka vyjela k dopravní nehodě osobního vozidla a autobusu. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření a úklid místa nehody.

Stanice Plzeň Košutka

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Terezie Brzkové 27. 3. 2018 9:27:42
Jednotka PS Střed vyjela opětovně k požáru kontejneru na elektroodpad. Jednalo se o stejný kontejner, na který již jednotka dnes zasahovala.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; U zimního stadionu 27. 3. 2018 17:02:57
K dopravní nehodě pěti vozidel s jedním zraněním vyjela jednotka PS Střed. Na místě již zasahovala PČR. Souběžně s naší jednotkou přijela i ZZS, která si převzala zraněnou řidičku. Naše jednotka označila místo nehody výstražnými kužely, provedla kontrolu všech vozidel na únik provozních kapalin a nehoda byla zadokumentována. Po odjezdu ZZS Pk, bylo s PČR domluveno, že naše jednotka není na místě dále potřeba, proto se vrátila zpět na základnu.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Přeštice, Průmyslová 27. 3. 2018 11:32:39
Jednotka PS Přeštice vyjela k odstranění padajících větví z topolů u hřiště.

Stanice Přeštice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Přeštice, V domkách, Tř. 1. máje 27. 3. 2018 16:51:29
K řetězové dopravní nehodě tří vozidel vyjela jednotka PS Přeštice. Na místě již zasahovala ZZS. Hasiči provedli protipožární opatření a posyp uniklých provozních kapalin.

Stanice Přeštice

Okres Plzeň-sever

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Zruč, Stříbrná 27. 3. 2018 18:45:14                                                                                                                      K požáru osobního automobilu vyjely jednotky PS Košutka a SDH Zruč.

Stanice Plzeň Košutka Zruč

Okres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Borek 27. 3. 2018 23:21:31                                                                                                                                 K dopravní nehodě bez zranění vyjeli hasiči PS Rokycany. Jednalo se o dopravní nehodu nákladního automobilu převážejícího dvě osobní vozidla, jedno na korbě a jedno na vleku. Vlek se převrátil a převážené vozidlo z něho spadlo. Do tohoto vozidla následně narazil kamion a osobní vozidlo. Hasiči provedli protipožární opatření a sepsání podkladů. K úniku provozních kapalin nedošlo.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Rokycany

vytisknout  e-mailem