HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 26. ledna 2018

SVODOkres Domažlice

UDÁLOST NA OBJEKT-POŽÁR NA PCO; Horšovský Týn, U stadionu, Masarykova 26. 1. 2018 6:01:52
Na požár na PCO vyjely jednotky PS Staňkov a PS Domažlice. Jednalo se o technickou závadu na kotli, při které došlo k menšímu zahoření a vývinu kouře. Počínající požár byl uhašen ještě před příjezdem jednotek. Hasiči provedli měření termokamerou a následně předali místo odpovědné osobě.

Stanice Domažlice Stanice Staňkov

Okres Klatovy

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Železná Ruda, Nad Rybníkem 26. 1. 2018 0:10:49                                                                                                               Do ulice Nad Rybníkem vyjela PS Železná Ruda na požár sazí v komíně. Jednotka provedla sražení sazí. Byl předložen platný doklad o revizi spalinových cest.

Stanice Železná Ruda

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Klatovy, Zahradní 26. 1. 2018 7:40:11                                                                          Jednotka PS Klatovy vyjela k otevření zabouchnutého bytu, ve kterém se nacházelo malé dítě. Byt otevřen bez poškození dveří.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Velké Hydčice 26. 1. 2018 10:55:41                                                                                                    K padlé jabloni přes cestu vyjela jednotka PS Horažďovice.

Stanice Horažďovice

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Klatovy, Suvorovova 26. 1. 2018 16:27:48                                                                    K odstranění úniku nafty ze zaparkovaného osobního vozidla vyjela do ul.Suvorovova jednotka PS Klatovy.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-OSOBA V NOUZI; Horažďovice, Pod Vodojemem 26. 1. 2018 17:03:50                                                                                Jednotka PS Horažďovice vyjela k pomoci starší ženě s pohybovou indispozicí, která upadla v chodbě a nebyla schopna se sama zvednout. Hasiči paní zvedli a pomohli jí na lůžko.

Stanice Horažďovice

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Hrádecká  26. 1. 2018 1:15:56                                                                                                           Na únik plynu v bytovém domě vyjela jednotka PS Střed do Hrádecké ulice. Jednalo se o plyn puštěný v jednom z bytů, který unikal do vyšších pater po stoupačkách. Byt a budova byly následně odvětrány. Na místě zůstala PČR a technik plynáren.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Panholec 26. 1. 2018 6:39:47                                                                                                                            K dopravní nehodě dvou vozidel do lokality Panholec vyjela jednotka PS Plasy. Šlo o nehodu dodávky a osobního automobilu s jednou zraněnou osobou v době příjezdu jednotky již mimo vozidlo. Jednotka poskytla předlékařské ošetření a následně předala zraněnou do péče ZZS. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin, který hasiči zlikvidovali sorbentem. Silnice byla nejprve zcela neprůjezdná, později byl uvolněn jeden jízdní pruh.

Stanice Plasy

26.1.2018 DN Vochov.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Vochov 26. 1. 2018 11:35:01                                                                                                                                              K dopravní nehodě jednoho osobního automobilu mezi obce Kozolupy a Vochov vyjela jednotka PS Střed. Automobil se nacházel po nehodě na střeše. Jednotka provedla protipožární opatření a řídila dopravu v místě nehody. Nehoda se obešla bez zranění. Místo události si převzala PČR.

Stanice Plzeň Střed

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Loza 31 26. 1. 2018 14:56:11                                                       K požáru osobního vozidla  vyjely do Lozy jednotky PS Plasy, SDH Horní Bělá a SDH Loza. Vozidlo vzplálo z důvodu technické závady na přívodu paliva. Bez zranění.

Stanice Plasy Loza Horní Bělá

Okres Tachov

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z HLOUBKY; Svojšín 26. 1. 2018 8:28:58                                                                                                                   K asistenci ZZS vyjela jednotka PS Stříbro do Svojšína. Uvnitř rodinného domu došlo k pádu muže skrze sklepní okénko do prostoru sklepu. Muž byl zraněn na hlavě. Jednotka otevřela vchodové dveře do domu a pomohla ZZS s transportem pacienta do vozu.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem