HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 26. března 2018

SVOD

Okres Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Puclice  26. 3. 2018 12:04:21                                  Jednotka PS Staňkov vyjela k transportu pacienta do vozu ZZS.

Stanice Staňkov

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Klenčí pod Čerchovem 26. 3. 2018 14:56:05                 K dopravní nehodě kamionu došlo před 15hod. v Klenčí pod Čerchovem. Kamion naboural dvě stojící vozidla, dopravní značku, poničil garáž a skončil ve zdi rodinného domu. Řidiče museli hasiči vyprostit. Poté byl předán ZZS a následně letecky přepraven do FN Plzeň. Rodinný dům procházel rekonstrukcí a zatím nesloužil k trvalému bydlení. Dům byl natolik staticky poškozen, že statik rozhodl, že nemá smysl na něm provádět pažení. Hasiči vynesli z domu osobní věci. Dále bylo provedeno zapažení poškozené garáže, aby mohlo být vytaženo v ní zaparkované vozidlo. Následně došlo k vyproštění kamionu. Komunikace přes obec byla uzavřena. Příčinu nehody vyšetřuje PČR.

Stanice Domažlice Klenčí pod Čerchovem Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Slovany

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Klatovy, Kollárova 26. 3. 2018 1:13:37                                                                                   Jednotka PS Klatovy vyjela na žádost ZZS K transportu pacienta.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Sušice, náměstí Svobody 26. 3. 2018 11:02:11                                                                          Jednotka PS Sušice vyjela k transportu pacienta do vozu ZZS.

Stanice Sušice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Budětice 26. 3. 2018 18:08:10                                                                                JSDH Budětice zajistila utržený okap hrozící pádem na chodník.

Budětice

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Volšovy 26. 3. 2018 18:29:13                                                                                                             K odstranění stromu z komunikace vyjela jednotka SDH Volšovy. Volšovy

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Fügnerova 26. 3. 2018 14:35:23                                                                                 Jednotka PS Střed vyjela k likvidaci skvrny z proražené olejové vany.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Karlova 26. 3. 2018 14:50:42                                                                                                                            K dopravní nehodě se zraněním vyjela jednotka PS Střed. Jednalo se o srážku osobního vozidla a vozidla odtahové služby. Při nehodě došlo ke zranění řidičky osobního vozu a policistky jedoucí ve voze odtahové služby. Hasiči provedli protipožární opatření a odpojení akumulátoru. Událost si převzala PČR.

Stanice Plzeň Střed

TECHNICKÁ POMOC-MONITORING; Chebská , Ceska posta tridici centrum Chebska ul. 26. 3. 2018 18:05:36                                                      Hasiči PS Střed vyjeli do třídícího centra České pošty k balíčku, z něhož byl cítit plyn. Zásilka obsahovala náplně do zapalovačů. Po opakovaném měření již nebyly zjištěny žádné hodnoty.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Borská pole, Obchodní 26. 3. 2018 21:13:03
Hasiči PS Střed vyjeli k dopravní nehodě se zraněním. Osobní automobil srazil chodkyni. Hasiči poskytli předlékařskou pomoc a předali sraženou osobu do péče ZZS.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Přeštice, Průmyslová 26. 3. 2018 12:38:35
Hasiči PS Přeštice vyjeli k odstranění poškozených větví visících z topolu nad hřištěm.

Stanice Přeštice

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Chlumčany 26. 3. 2018 15:30:32
K úklidu uniklého benzínu po technické závadě na osobním vozidle vyjela jednotka PS Přeštice.

Stanice Přeštice

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Vodní Újezd 26. 3. 2018 18:47:14                                                                                                                     Hasiči PS Přeštice a SDH Dobřany vyjeli k dopravní nehodě při níž popelářský vůz zranil zaměstnance svozové firmy.  Hasiči poskytli zraněnému předlékařskou pomoc, poté ho předali ZZS. Stanice

Přeštice Dobřany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Hradišťany 26. 3. 2018 19:04:51                                                                              Hasiči PS Staňkov, SDH Holýšov, SDH Honezovice a SDH Stod vyjeli původně na požár, který byl překvalifikován na technickou pomoc. Jednalo se o přetopený kotel. Jednotky vybraly žhavý popel a nechaly kotel vychladnout.

Stanice Staňkov Holýšov Honezovice Stod

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Blovice, Setecká 26. 3. 2018 19:32:10                                                                                                                        Hasiči PS Nepomuk, SDH Střížovice, SDH Blovice a SDH Spálené Poříčí vyjeli k požáru ve vzduchotechnice ve výrobní hale. Hasiči vynesli 3 tlakové lahve. Požár uhasili a provedli ochlazení pláště budovy. Objekt byl určen k demolici, požár tedy beze škod.

Stanice Nepomuk Blovice Spálené Poříčí Střížovice

Okres Plzeň-sever

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Horní Bříza, Lipová 26. 3. 2018 11:55:24                                                                 Hasiči PS Košutka vyjeli k otevření bytu. Malé dítě zabouchlo matku na balkoně a ta se nemohla dostat dovnitř. Hasiči pomocí výškové techniky vnikli do bytu přes okno, balkon otevřeli a dítě předali matce.

Stanice Plzeň Košutka

TECHNICKÁ POMOC-MONITORING; Nýřany, Nová 26. 3. 2018 13:50:16                                                                                                                   Jednotka PS Nýřany vyjela k nahlášenému úniku plynu v bytovém domě. Hasiči provedli ve spolupráci s technikem plynáren měření koncentrací s negativním výsledkem.

Stanice Nýřany

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Benešovice 26. 3. 2018 4:23:30                                                                                                                          V ranních hodinách došlo na 116km dálnice D5 ve směru na Plzeň k dopravní nehodě kamionu převážejícího zeleninu. Nehoda zablokovala všechny jízdní pruhy ve směru na Plzeň. Příjezd jednotek značně komplikovala dopravní situace v místě zásahu a tvořily se kolony. V kamionu cestovaly dvě osoby, z nichž jedna byla v době příjezdu jednotek již v péči ZZS. Hasiči ze stanic Stříbro a Tachov provedli protipožární opatření, zajištění místa nehody a likvidaci uniklé nafty v množství okolo 200l. Podařilo se zamezit úniku do volné přírody. Místo události si převzala SSÚD. Dálnice ve směru na Plzeň zcela neprůjezdná.

Stanice Tachov Stanice Stříbro

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Hostíčkov 26. 3. 2018 15:37:20                                                                                                                        Jednotky PS Tachov, SDH Chodová Planá a SDH Planá vyjely k požáru traktoru.

Stanice Tachov Chodová Planá Planá

vytisknout  e-mailem