HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 25. prosince 2017

SVODOkres Plzeň-město

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Plzeň, Bolevec, Plaská 25. 12. 2017 19:45:44
V Plzni v ulici Plaská zůstali na hřbitově uzamčeny dvě ženy. Hasiči z PS Košutka přestřihli řetěz na vratech a ženy vysvobodili. Obě byly v pořádku.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-ŽELEZNIČNÍ; Přeštice, Zastávka 25. 12. 2017 12:45:13
Nedaleko obce Zastávka zasahovaly jednotky HZS Přeštice a SŽDC Plzeň u železniční nehody s tragickými následky, při které osoba nepřežila střet s vlakem. Hasiči asistovali LZS a ZZS při zjišťování zdravotního stavu cestujících. Nikdo z vlaku nebyl zraněn. Kolejiště hasiči ošetřili pomocí desinfekce.

SŽDC Plzeň, Stanice Přeštice

Okres Plzeň-sever

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Líně, Luční 25. 12. 2017 10:50:43
V Líních hasiči z Nýřan vnikli do bytu a pomohli ZZS při ošetření zraněné osoby.
 
Stanice Nýřany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Brodeslavy 25. 12. 2017 20:37:55
Mezi obcemi Hodyně a Kozojedy zasahovali hasiči z Plas společně s jednotkou SDH Kralovice u dopravní nehody osobního auta. Vozidlo se převátilo během nehody na střechu. Řidič se z vozidla dostal sám, při příjezdu jednotek PO se již o něj starala ZZS. Hasiči asistovali při nakládání auta na odtahovou službu a poté uklidili vozovku. Po dobu zásahu zajistili osvětlení místa události.

Stanice Plasy, Kralovice

Okres Rokycany

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Hrádek, Nová Huť, 1. máje 25. 12. 2017 9:37:25
V Rokycanech hasiči vnikli do uzamčeného bytu. Kvůli nebezpečí z prodlení použili na pokyn PČR násilí. Uvnitř se nacházela poraněná žen. Hasiči jí poskytli první pomoc a pečovali o ni do příjezdu ZZS.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

PLANÝ POPLACH-PLANÝ POPLACH; Chodová Planá, Dolní Kramolín 25. 12. 2017 1:31:19
Na Boží hod vánoční v půl druhé ráno obdržely složky IZS informaci o vážné dopravní nehodě nákladního auta se dvěma osobními nedaleko od Chodové Plané. Dle oznamovatele se ve vozidle měla nacházet osoba v bezvědomí. Kromě ZZS a PČR k vážné nehodě vyjeli hasiči ze dvou krajů - z Plzeňského jednotky HZS Tachov a SDH Planá a z Karlovarského jednotka HZS Mariánské Lázně. Všichni se zhruba hodinu snažili dopravní nehodu najít. Projeli všechny možné trasy v okolí. Současně se všechna operační střediska snažila navázat kontakt s oznamovatelem, ten již telefon nezvedal. Po hodině hledání byl zásah ukončen jako planý poplach. Oznamovateli hrozí trest za zneužití složek IZS.

Stanice Tachov, Planá, stanice Mariánské Lázně

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Studánka 25. 12. 2017 19:47:17
V obci Studánka zlikvidovali hasiči z PS Tachov společně s místní jednotkou SDH požár sazí v komíně. Celý objekt hasiči překontrolovali termokamerou. Mimo komínové těleso se oheň nerozšířil, ke škodám na majetku nedošlo.

Stanice Tachov, Studánka

vytisknout  e-mailem