HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 25. ledna 2018

SVOD

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Prášily 25. 1. 2018 4:43:24                                            K dopravní nehodě se zraněním k Prášilům vyjely jednotky NP Šumava a PS Sušice. Jednotky provedly předlékařskou pomoc a zajištění místa nehody. ZZS odvezla tři zraněné osoby.

Stanice Sušice Správa NPŠ a Obec Prášily 2

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Tedražice 25. 1. 2018 6:09:20                                              K úklidu po dopravní nehodě vyjela jednotka SDH Sušice

Sušice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY;Klatovy, ul. 5. května 25. 1. 2018 7:35:37                                                                                                   Jednotka PS Klatovy vyjela k úklidu po dopravní nehodě. Z vozidla unikal olej a chladící kapalina. Únik jednotka zlikvidovala sorbentem.

Stanice Klatovy

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Soběšice 161 25. 1. 2018 11:56:02                                                                     Na žádost PČR vyjela jednotka PS Horažďovice k otevření bytu v Soběšicích. Uvnitř se nacházela osoba se zdravotními obtížemi. Po otevření pomohla jednotka s transportem pacienta do vozu ZZS.

Stanice Horažďovice

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Klatovy, Tyršova 25. 1. 2018 16:31:49                                                                      Jednotka PS Klatovy vyjela k otevření bytu v Tyršově ul. Oznamovatel se nacházel na chodbě domu, jednotka z obavy o jeho zdravotní stav povolala na místo ZZS, která si po otevření bytu muže převzala do péče.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

POŽÁR-PRŮMYSLOVÉ,ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY,SKLADY; Zelený trojúhelník 25. 1. 2018 7:17:35                                                                              K požáru skladové boudy u Area Bory vyjela jednotka PS Střed. Šlo o požár popelnice od níž zahořely dveře ke skladovací boudě. Jednotka zlikvidovala požár popelnice a provedla vstup do boudy a dohašení.

Stanice Plzeň Střed

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Nová Hospoda 25. 1. 2018 12:56:42                                                                                                                   K požáru vraku vozidla nedaleko viaduktu u Vejprnické ul. vyjely jednotky PS Košutka, PS Střed a HZS SŽDC. Jednotka SŽDC nebyla na místě potřeba a vrátila se na základnu. Jednalo se o požár vraku vozu bez motoru, mimo komunikaci v lese. Beze škod a bez zranění.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Plzeň Střed SŽDC Plzeň 

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Žlutická 25. 1. 2018 13:00:13                                                                                         K úniku oleje z nákladního vozidla vyjela na parkoviště ve Žlutické ulici jednotka PS Košutka. Únik malého rozsahu zlikvidovala srbentem.

Stanice Plzeň Košutka

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Domažlická 25. 1. 2018 14:55:26                                                                                                                 K úklidu po dopravní nehodě u čerpací stanice na Domažlické ul. vjela jednotka PS Střed.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Dobřany 25. 1. 2018 15:35:59                                                                                                                     K úklidu po dopravní nehodě bez zranění vyjely jednotky PS Přeštice a SDH Dobřany. Po zasypání úniků provozních kapalin sorbentem a zdokumentování PČR jednotky odstranily vozidla mimo komunikaci.

Stanice Přeštice Dobřany

Okres Plzeň-sever

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Nýřany, Sulkovská 25. 1. 2018 7:09:35                                                                          K úniku benzinu na pozemní komunikaci vyjela PS Nýřany. Šlo o únik malého rozsahu z osobního vozidla. Zlikvidováno sorbentem.

Stanice Nýřany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Nýřany, Školní 25. 1. 2018 17:08:24                                                                          Na únik plynu vyjela jednotka PS Nýřany do Školní ul. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že nešlo o únik, ale o následek vyplachování prázdné propan butanové lahve vodou a uvolnění pachu (merkaptanu) dodávaného do propan butanu z bezpečnostních důvodů.

Stanice Nýřany

Okres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Cheznovice 25. 1. 2018 18:51:14                                                                                  K uvolnění komunikace po dopravní nehodě bez zranění vyjely Jednotky PS Rokycany a SDH Cheznovice. Jednotky provedly odpojení akumulátorů a zasypání uniklých provozních kapalin sorbentem.

Stanice Rokycany Cheznovice

vytisknout  e-mailem