HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 25. dubna 2017

SVODOkres Klatovy

POŽÁR-POLNÍ POROST, TRÁVA; Janovice nad Úhlavou, Dolní Lhota 25.4.2017 7:56:58
U zemědělského družstva v Janovicích nad Úhlavou jednotky HZS Klatovy a místního SDH prolily vodou doutnající hromadu chlévské mrvy. Ke škodám při požáru nedošlo.

Stanice Klatovy Janovice nad Úhlavou

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Sušice, U školy, Pravdova 25.4.2017 12:31:40
V Sušici se malá holčička zamkla v bytě a svou matku nechala stát za dveřmi na chodbě. Po dobu, co jedna skupina hasičů ustavovala výškovou techniku a vnikala do bytu, dva hasiči mluvili s holčičkou přes dveře, aby ji zabavili a ona nešla k oknu, kterým hasiči vstoupili dovnitř. Odemkli klíči v zámku a předali dcerku mamince. Dítě bylo v pořádku.

Stanice Sušice

Okres Plzeň-město

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Plzeň, Slovany, Doudlevce, Homolka, Malostranská 25.4.2017 10:52:32
V Plzni od zastávky na náměstí Milady Horákové až do Doudlevec zlikvidovali hasiči z PS Slovany několik skvrn od nafty, která unikla v důsledku technické závady z autobusu. Hasiči autobus provizorně opravili.

Stanice Plzeň Slovany

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Plzeň, Východní Předměstí, Nádražní 25.4.2017 11:29:52
V Plzni v Nádražní ulici hasiči z PS Střed uhasili požár odpadu v betonovém koši s plechovým vnitřkem. Ke škodě při požáru nedošlo.

Stanice Plzeň Střed

Okres Plzeň-sever

5DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Rybnice 25.4.2017 13:18:53
V úterý 25. dubna 2017 v 13:18 hodin obdrželi hasiči v Plasích informaci o dopravní nehodě dvou osobních aut v Rybnici. Nehoda se stala na konci obce. Jedno z havarovaných vozidel zůstalo na silnici stát na kolech, jeho řidič nezraněn, hasiči pomocí sorbentu odstranili z vozovky provozní kapaliny, které z tohoto vozu unikly. Druhé auto skončilo na pozemku RD na střeše, při nehodě byl poškozen dřevěný plot s betonovou podezdívkou. Hasiči spolupracovali se ZZS při ošetření zraněné ženy a jejím transportu do sanitky. O vyproštění auta se postarala odtahová služba. Místo události si převzala k řešení PČR.

Stanice Plasy

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Rozvadov, Svatá Kateřina 25.4.2017 13:27:09
Na 144. kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov zasahovali hasiči z Tachova u dopravní nehody osobního auta a motorky. Motorkáře pomohli hasiči ZZS ošetřit. Drobný únik zlikvidovali hasiči pomocí sorbentu. SSÚD zajistila prostor kolem nehody světelnou signalizací.

Stanice Tachov Přimda

vytisknout  e-mailem