HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 20. února 2018

SVOD

Okres Domažlice

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Bořice 20. 2. 2018 13:36:55
K otevření domu na žádost ZZS vyjela jednotka PS Domažlice.

Stanice Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Úsilov 42 20. 2. 2018 16:14:56                                   K součinnosti se ZZS při transportu pacienta vyjela jednotka PS Klatovy.

Stanice Klatovy

Okres Klatovy

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Lehom 20. 2. 2018 17:29:32                                                                                           K likvidaci uniklých PHM po dopravní nehodě vyjela jednotka PS Klatovy.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Gerská  20. 2. 2018 14:03:53                                                                                                               K asistenci ZZS při snesení pacienta do vozu ZZS vyjela jednotka PS Košutka

Stanice Plzeň Košutka

Okres Plzeň-jih

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Dobřany, 17. listopadu 20. 2. 2018 13:14:29                                                                                      K asistenci ZZS při snesení pacienta do vozu ZZS vyjela jednotka SDH Dobřany.

Dobřany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Útušice 20. 2. 2018 23:47:48                                                                                                                            K dopravní nehodě kamionu a osobního vozidla na dálnici D5, směr Praha, cca 500m před tunelem Valík vyjela jednotka PS Slovany. Kamion prorazil středová svodidla a převrátil se na bok. Zablokoval tak oba jízdní pruhy ve směru na Prahu a zasahoval i do pravého jízdního pruhu ve směru na Rozvadov. Do návěsu kamionu následně nabouralo osobní vozidlo, v němž cestovaly čtyři osoby. Hasiči vyprostili z kamionu řidiče i spolujezdce. Řidiče odvezla s lehčím zraněním ZZS. Ostatní účastníci nehody vyvázli bez zranění. Hasiči zajistili nezraněným osobám tepelný komfort, provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin z kamionu. Dále bylo třeba odstranit asi 25m svodidel, která zasahovala do vozovky ve směru na Rozvadov. Dálnice byla ve směru na Prahu neprůjezdná více než dvě hodiny, ve směru na Rozvadov byl průjezdná jen jedním jízdním pruhem. Kamion nepřevážel žádný nebezpečný náklad.

Stanice Plzeň Slovany 

Okres Plzeň-sever

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Vejprnice, Skupova  20. 2. 2018 11:48:27                                                              K otevření bytu a transportu pacienta vyjela jednotka PS Nýřany.

Stanice Nýřany


Okres Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-ÚNIK PHM NA KOMUNIKACI;Tachov,  Na Terase 20. 2. 2018 8:59:24
K úniku oleje z osobního vozu vyjela do ulice Na Terase jednotka PS Tachov.
Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem