HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 19. dubna 2017

SVODOkres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Nemanice, Lísková 19.4.2017 17:32:54
Ve středu 19. dubna 2017 v 17:33 hodin vyslalo operační středisko hasiče z Domažlic k obci Lísková k dopravní nehodě osobního auta. Z vozidla hasiči museli vyprostit pomocí hydraulického zařízení osobu. Při nehodě osoba utrpěla vážná poranění, která vyžadovala transport do nemocnice vrtulníkem. Hasiči navedli pilota na přistání a asistovali při transportu osoby. Po odletu vrtulníku s pacientem hasiči pomohli odtahové službě naložit vozidlo a následně očistili vozovku od uniklých provozních kapalin.

Stanice Domažlice

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Kašperské Hory, Červená 19.4.2017 5:37:16
V obci Červená hasiči z jednotky SDH Kašperské Hory odstranili vyvrácený strom, který zůstal zavěšen v koruně sousedních stromů.

Kašperské Hory

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Sušice 19.4.2017 9:17:11
Ze Sušice až do Horažďovic hasiči likvidovali naftu. Nejednalo se o masivní únik, ale několik drobných skvrn. Na likvidaci hasiči použili sorbent.

Stanice Horažďovice Stanice Sušice

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Sušice, Dolní Předměstí, 5. května 19.4.2017 10:00:15
V Sušici hasiči zlikvidovali požár kovového kontejneru. Požár zavinila nedbalost při manipulaci se žhavým popelem. Ke škodě při požáru nedošlo.

Stanice Sušice

Okres Plzeň-město

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Plzeň, Křimice 19.4.2017 17:48:46
V Plzni Křimicích hasiči z PS Střed zlikvidovali požár v motoru osobního auta pomocí vysokotlakého proudu. Požár napáchal škody předběžně za 2 tisíce korun, uchráněné hodnoty se odhadují na 8 tisíc.

Stanice Plzeň Střed

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Lestkov, Vysoké Jamné 19.4.2017 10:00:06
Hasiči z Tachova byli povoláni za obec Vysoké Jamné ve směru na Planou k dopravní nehodě osobního auta. Současně z Plané k nehodě vyjeli dobrovolní hasiči. Při příjezdu jednotek PO se o lehce zraněnou řidičku již starala ZZS. Hasiči zabezpečili místo nehody a provedli protipožární opatření. Po dohodě s PČR hasiči přeložili náklad z havarovaného auta do přistaveného vozidla. K úniku ropných produktů při nehodě nedošlo.

Stanice Tachov Planá

vytisknout  e-mailem