HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 17. dubna 2017

SVODOkres Domažlice

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ; Kdyně, Dělnická 17.4.2017 3:42:08
Ve Kdyni hasiči z Domažlic provedli monitoring koncentrací plynů v rodinném domě a pootvírali okna a zajistili odvětrání místností. ZZS do nemocnice odvezla osobu s podezřením na intoxikaci CO.

Stanice Domažlice

17.4.2017 (DO ) DN Ohučov.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Staňkov, Ohučov 17.4.2017 5:21:23
Na Velikonoční pondělí 17. dubna 2017 krátce před půl šestou ráno vyjeli hasiči ze Staňkova společně s jednotkou SDH Holýšov k dopravní nehodě dodávky, která se stala na silnici I/26 za Ohučovem. Při nehodě utrpěla zranění řidička i její tři spolujedoucí. Z převrácené dodávky museli hasiči dva vyprostit pomocí hydraulického zařízení a pomoct s jejich transportem do vrtulníku LZS. Řidičku a posledního ze spolujezdců odvezla do nemocnice ZZS v sanitkách. Po zadokumentování nehody policií hasiči asistovali při nakládání havarovaného vozidla na odtahovou službu a odstranili ze silnice uniklé provozní kapaliny a střepy. Hlavní silniční tah mezi obcemi byl kvůli nehodě uzavřen přibližně od půl šesté do půl deváté.

Stanice Staňkov Holýšov 

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Ostřetice 17.4.2017 23:46:58
Hasiči z Klatov vyjeli do Ostřetic porazit strom, který měl hrozit pádem na silnici. To se nepotvrdilo, hasiči na místě nezasahovali.
 
Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Plzeň, Bolevec, U Jam 17.4.2017 21:14:00 
V Plzni Bolevci hasiči z PS Plzeň Košutka vnikli do jednoho z bytů oknem, pacienta si převzala do péče ZZS.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Klášter 17.4.2017 18:31:27
Hasiči z Nepomuku na silnici I/20 směrem na Plzeň asi 200 metrů před odbočkou na Klášter zajistili místo nehody osobního auta, při které bylo poraněno dítě. Řidička vyvázla bez zranění. Hasiči asistovali odtahové službě při vyproštění auta z příkopu a jeho naložení, na závěr očistili vozovku od střepů a dalších nečistot.

Stanice Nepomuk

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Nová Ves 17.4.2017 19:41:12
Na 87. kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu jednotky HZS Nýřany a Plzeň-Slovany zasahovaly u dopravní nehody osobního auta, které narazilo do svodidel. Ve voze cestovaly dvě osoby, obě vyvázly bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření, pomohli naložit auto na odtahovou službu a zametli zeminu z vozovky.

Stanice Plzeň Slovany Stanice Nýřany

vytisknout  e-mailem