HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 16. ledna 2018

SVOD

Okres Klatovy

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Sušice,  16. 1. 2018 3:43:06                                           Jednotka PS Sušice vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního vozu. Vozidlo havarovalo nedaleko ostrova Santos ve směru na Sušici, prorazilo zábradlí u silnice a zasahovalo z části do vozovky. Jednotka provedla likvidaci uniklých provozních kapalin. Vozidlo si převzala odtahová služba. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Sušice

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Klatovy, Pod Vrškem 16. 1. 2018 10:21:56                                                           Jednotka PS Klatovy vyjela do ulice Pod Vrškem do soukromé ordinace k otevření dveří u WC. Pacientka se uzamkla na WC a nemohla se v důsledku poruchy zámku dostat ven. Jednotka si vypůjčila záložní klíč a podařilo se jí dveře odemknout.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Hradiště 16. 1. 2018 18:47:19                                                                                                         Hasiči PS Klatovy vyjeli k padlému stromu přes vozovku k obci Hradiště.

Stanice Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-TRANSPORT PACIENTA; Dolany, Řakom 20 16. 1. 2018 19:57:32                                                                                       Jednotka PS Klatovy pomáhala ZZS s transportem pacienta do vozu ZZS.

Stanice Klatovy

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Strnadova 16. 1. 2018 9:55:46                                                                              Jednotka PS Slovany vyjela k otevření zabouchnutých dveří do zubní ordinace ve Strnadově ulici. Vstup do ordinace provedla - vzhledem k umístění ordinace v přízemí - oknem, které otevřela bez poškození.

Stanice Plzeň Slovany

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Letkovská 16. 1. 2018 16:21:05                                                                                 Jednotka PS Střed vyjela k likvidaci skvrny po vyteklé naftě u sjezdu na Kyšice. Jednotka provedla posyp sorbentem.

Stanice Plzeň Střed

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Tachovská 16. 1. 2018 17:41:22                                                                        Hasiči PS Košutka vyjeli k součinnosti s PČR při otevření bytu. Jednotka byt otevřela. Uvnitř se nacházela starší žena ve špatném zdravotním stavu. Ženu si převzala ZZS.

Stanice Plzeň Košutka

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Klášter 16. 1. 2018 8:07:27                                                                                                                       Jednotka PS Nepomuk vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla na silnici č. 20 nedaleko odbočky na Klášter. Na místě již zasahovala hlídka PČR. Řidička havarovaného automobilu byla v době příjezdu naší jednotky již mimo vozidlo a bez zjevného poranění, nicméně si stěžovala na bolest břicha. Následně si jí do péče převzala ZZS. Hasiči provedli protipožární opatření a řídili dopravu v místě události.

Stanice Nepomuk

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Štěnovice 16. 1. 2018 17:17:58                                                                                                              Jednotka PS Slovany vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu za  Štěnovicemi ve směru na Čižice. Automobil ležel na střeše, uvnitř dvě lehce zraněné osoby. Jednotka pomohla osobám z vozidla a předala je ZZS. Vyproštění nebylo třeba.

Stanice Plzeň Slovany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Blovice 16. 1. 2018 20:59:34                                                                                                                   Jednotky PS Nepomuk a JSDH Blovice vyjely k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla u obce Štítov. Vozidlo bylo na střeše v poli. Zraněná řidička byla v době příjezdu naší jednotky již v péči ZZS.

Stanice Nepomuk Blovice

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Odlezly 16. 1. 2018 3:03:05
Jednotka PS Plasy vyjela v brzkých ranních hodinách k obci Odlezly k dopravní nehodě kamionu, jenž hrozil zřícením ze srázu.

Stanice Plasy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRAŇOVÁNÍ PŘEKÁŽEK; Nebřeziny 16. 1. 2018 11:26:58                                                                                           Jednotka PS Plasy vyprostila lanovým navijákem osobní vozidlo, které po smyku skončilo mimo komunikaci v serpentinách nad městem Plasy. Při vyprošťování vozidla uzavřeli hasiči dopravu v obou směrech. Řidič havarovaného vozidla byl nezraněn a z vozidla neunikaly provozní kapaliny.

Stanice Plasy

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Heřmanova Huť 16. 1. 2018 20:40:14                                                                                                      Jednotka PS Nýřany vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu mezi obce Heřmanova Huť a Sytno. Vozidlo bylo po nárazu do stromu, vyproštění nebylo zapotřebí. Na místě již zasahovala posádka ZZS. Naše jednotka provedla zajištění místa nehody a protipožární opatření.

Stanice Nýřany

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Mladotice 16. 1. 2018 21:29:54                                                                                                           K odstranění mohutné větve padlé do komunikace vyjela jednotka PS Plasy k  obci Mladotice.

Stanice Plasy

Okres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Kařez 16. 1. 2018 10:32:35                                                                                                                  Jednotka PS Rokycany vyjela na úklid po dopravní nehodě na 43. km dálnice D5. Havarované osobní vozidlo stálo na odstavném pruhu a neunikaly z něho provozní kapaliny. Jednotka provedla zajištění místa nehody a odpojení akumulátoru havarovaného automobilu. PČR na místě. Hasiči vyčkali na příjezd světelné šipky SÚS Svojkovice a vrátili se na základnu. Nehoda se obešla bez zranění. stanice Hořovice (AED)

Stanice Rokycany

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH;Rokycany, Radnice, náměstí Kašpara Šternberka, Dům s pečovatelskou službou  16. 1. 2018 13:27:17                                                                                                                                                                                   Jednotka PS Radnice vyjela na součinnost s PČR k otevření bytu do domu s pečovatelskou službou. Klientka nereagovala na bouchání ani na telefon. Jednotka provedla násilný vstup do bytu. Uvnitř byla klientka nalezena bez známek života.

Stanice Radnice

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Kočov 16. 1. 2018 5:50:56                                                                                        Jednotky PS Tachov a JSDH Planá vyjely k dopravní nehodě jedné dodávky a osobního vozidla u obce Kočov. Jednotka provedla protipožární opatření a odpojení akumulátoru. Jednotka PS Tachov se poté vrátila na základnu. Na místě zůstala JSDH Planá a řídila dopravu ve spolupráci s PČR. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Tachov Planá

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Planá, Fučíkova  16. 1. 2018 10:00:14                                                           Jednotky PS Tachov a JSDH Planá vyjeli ke spolupráci se ZZS a PČR k otevření bytu, v němž majitelka po náhlé nevolnosti upadla a nemohla se vlastními silami. Po otevření bytu byla předána do péče ZZS.

Stanice Tachov Planá

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM; Mchov 16. 1. 2018 21:14:44                                                                                                                          Jednotka PS Tachov vyjela k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu na křižovatku mezi obcemi Mchov a Labuť. Automobil byl na střeše a mimo komunikaci. Řidička vozidla byla otřesena, ale bez viditelných zranění. K úniku provozních kapalin nedošlo. Místo události si převzala PČR.

Stanice Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ STROMU; Strahov 16. 1. 2018 21:14:48                                                                                                      Jednotka PS Stříbro vyjela k likvidaci stromu padlého do silnice.

Stanice Stříbro

vytisknout  e-mailem