HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 14. ledna 2018

SVOD

Okres Domažlice

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Klenčí pod Čerchovem14. 1. 2018 10:40:32
Jednotka PS Domažlice vyjela mezi obce Draženov a Klenčí pod Čerchovem k likvidaci úniku blíže neurčené provozní kapaliny na vozovku. Skvrna sahala až k hraničnímu přechodu Lísková. Po kontaktování SÚS bylo naší jednotce sděleno, že jde o únik z jejich podnikového vozidla, a že se na odstranění skvrny již pracuje. SÚS provedla posyp pískem po celé délce úniku a označení komunikace dopravními značkami.


Stanice Domažlice

Okres Klatovy

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER; Sušice, 5. května 14. 1. 2018 18:26:28
Jednotka PS Sušice vyjela k doutnajícímu plechovému kontejneru do ul. 5. května. Událost beze škody.


Stanice Sušice


Okres Plzeň-jih

DN Lužany- OA na ostrůvku 14.1.2018.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Lužany 14. 1. 2018 16:51:27                                                                                                                                             Hasiči PS Přeštice vyjeli na žádost PČR k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu. Vozidlo narazilo do ostrůvku u přechodu pro chodce a došlo k úniku provozních kapalin. Nehoda se obešla bez zranění. Jednotka zlikvidovala únik, provedla posyp místa nehody sorbentem a úklid po nehodě.

Stanice Přeštice

Okres Rokycany

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Břasy 14. 1. 2018 8:09:08                                                                                                                                                     Šest jednotek z Územního odboru Rokycany vyjelo k požáru stodoly do obce Břasy. V době příjezdu jednotek byla zasažena již celá střecha objektu. Požár dostali hasiči pod kontrolu po cca půlhodině zásahu a za další dvě hodiny byl požár zlikvidován. Škoda byla odhadnuta na 200tis. Kč.

Stanice Plzeň Košutka Stanice Rokycany Stanice Radnice Němčovice Osek (RO) Radnice Břasy

Okres Tachov

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-NA POZEMNÍ KOMUNIKACI; Tachov, Mánesova 14. 1. 2018 10:00:08                                                                      Jednotka PS Tachov vyjela k likvidaci oleje vyteklého z proražené olejové vany osobního vozu na parkovišti u dětské polikliniky. Únik zlikvidován sorbentem.

Stanice Tachov

POŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Trpísty  14. 1. 2018 13:22:12                                                                                                                                             Jednotky PS Stříbro, JSDH Stříbro, JSDH Kladruby a JSDH Trpísty byly povolány k požáru opuštěné kůlny a balíku sena. Za tři čtvrtě hodiny od příjezdu první jednotky byl požár zlikvidován. Jako příčinu určil vyřetřovatel hru dětí.

Stanice Tachov Stanice Stříbro Kladruby (TC) Stříbro Trpísty

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-Z VÝŠKY; Planá, Bezejmenná 14. 1. 2018 14:22:23                                                                                                  Jednotky PS Tachov a JSDH Planá vyjely do ulice Bezejmenná k záchraně osoby z výšky. Muž sjel po střeše a chodidly se zachytil ve žlabu okapu. Jednotka JSDH Planá ustavila nastavovací žebřík. Po příjezdu jednotky PS Tachov vylezl po přistaveném žebříku člen lezecké skupiny a muže na střeše zajistil proti pádu. K budově poté byla přistavena automobilová plošina, pomocí níž byl muž transportován na zem, kde byl předán do péče ZZS.

Stanice Tachov Planá

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Tachov, Školní 14. 1. 2018 15:40:31                                                                                 Hasiči PS Tachov vyjeli k otevření bytu ve Školní ulici. Uvnitř se nacházela zapnutá žehlička. Po otevření bytu a odpojení spotřebiče byl byt předán uživateli.

Stanice Tachov

vytisknout  e-mailem