HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Žďársku od 07,00 hod dne 3. května do 07,00 hod dne 4. května 2017

V 10,18 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice nad Pernštejnem k dopravní nehodě nákladního vozidla na komunikaci spojující Bystřici nad Pernštejnem a obec Rodkov.  Nehoda se obešla bez zranění osob. Při nehodě unikl na pozemní komunikaci olej. Hasiči jej zlikvidovali speciálním sorbentem.

V 10,25 hod otevřeli hasiči ze stanice Velké Meziříčí uzavřené prostory v Domě s pečovatelskou službou na ulici Zdenky Vorlové ve Velkém Meziříčí.

V 13,40 hod zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice ve Žďáře nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Bohdalova u dopravní nehody dodávky a osobního vozidla na komunikaci u Bohdalova. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 00,20 hod vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic Velké Meziříčí a Velká Bíteš k ohlášené dopravní nehodě osobního vozidla na 162. km dálnice D1 ve směru na Brno. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem