HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Žďársku od 07,00 hod dne 15. května 2016 do 07,00 hod dne 16. května 2016

 

V 07,49 hod vyjeli žďárští profesionální hasiči k ohlášenému požáru suché trávy a jehličí na ulici Libušínská ve Žďáře nad Sázavou. Požár se obešel beze škody a bez zranění.

V 10,36 hod vyslal operační důstojník jednotku profesionálních hasičů ze stanice v Bystřici nad Pernštejnem do bytu na ulici Lipová v Bystřici nad Pernštejnem, kde měla být do toalety vylita neznámá látka. Hasiči po příjezdu na místo události zjistili, že se jedná o fasádní barvu, která je vodou ředitelná a žádné nebezpeční životnímu prostředí nehrozí.

V 11,21 hod otevřela jednotka provedla jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí otevření dveří bytu na ulici Pionýrská ve Velkém Meziříčí.

V 13,45 hod uhasila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice nad Pernštejnem požár plastového kontejneru na ulici Nádražní v Bystřici nad Pernštejnem. Požárem vznikla škoda v majetkové výši 7 tisíc korun. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.

V 16,23 hod odstranila jednotka sboru dobrovolných hasičů z obce Kuklík nebezpečně nakloněný strom nad rodinným domem.

V 16,23 hod provedli žďárští profesionální hasiči otevření dveří bytu na ulici Brodská ve Žďáře nad Sázavou.

V 19,10 hod otevřela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí byt na ulici Nad Tratí ve Velkém Meziříčí.

 

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem