HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Jihlavsku od 07.00 hod pondělí 10. listopadu 2014 do 07.00 hod úterý 11. listopadu 2014

Ve 12.47 hod se na komunikaci u obce Markvartice střetl nákladní a osobní vůz, nehoda si vyžádala jedno zranění, viz tisková zpráva.
 
V 16.37 hod byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen požár velkoobjemového kontejneru v areálu dětského tábora Černá les u Brtnice. K události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Brtnice. Hasičům se podařilo jedním vodním proudem požár velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Požár se obešle bez zranění a beze škody.
 
V 16.58 hod došlo na komunikaci I/38 v katastru obce Červený Kříž k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, při nehodě se zranila jedna osoba. Na místě zasahovali jihlavští profesionální hasiči, kteří zraněné osobě poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků ji předali do jejich péče. Na havarovaných vozidlech jednotka provedla protipožární opatření a do příjezdu policistů na komunikaci řídila provoz.
 
V 17.06 hod vyjeli polenští dobrovolní hasiči čerpat zatopenou šachtu na fotbalovém stadionu na ulici Sadová.
 
V 17.20 hod byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen požár krytu veřejného osvětlení na parkovišti u obchodního domu Tesco. Požár se obešel bez zranění a beze škody. Na místě zasahovali jihlavští profesionální a dobrovolní hasiči.
 
V 05.39 hod došlo na ulici Romana Havelky k dopravní nehodě tří osobních vozidel, při nehodě se zranili dva lidé a skončili v péči zdravotníků. Na havarovaných vozidlech hasiči provedli protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
 
 
kpt. Ing. Bc. Petra Musilová, DiS. – tisková mluvčí HZS Kraje Vysočina

vytisknout  e-mailem