HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Jihlavsku od 07,00 hod dne 24. července do 07,00 hod dne 25. července 2017

V 13,56 hod přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u Nové Říše. Vůz skončil po nehodě převrácený na boku. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření, místo nehody technicky zabezpečili a v místě řídili dopravu.

V 15,36 hod byli jihlavští profesionální hasiči vysláni k dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u obce Uhřínovice. Při nárazu osobního vozidla se zranili dva lidé. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich transportem do sanitních vozů. Na havarovaném vozidle hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 21,14 hod provedla jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava otevření dveří bytu v domě v ulici Na Kopci v Jihlavě.

V 22,20 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třešť k ohlášenému požáru v lese v katastru Špičáku. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem