HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí 2. ledna 2013

SVOD 

 

 

Okres Domažlice

TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR; Domažlice, Horšovský Týn, Malé Předměstí, historické jádro, Lidická 2.1.2014 11:44:51
Policie otevřela byt v centru horšovského Týna před příjezdem jednotek, hasiči z Domažlic a Staňkova byli odvoláni při cestě k zásahu.

Stanice Domažlice(L), Stanice Staňkov

Okres Klatovy

POŽÁR-LESNÍ, POLNÍ POROST, TRÁVA; Klatovy, Kašperské Hory, Kašperské Hory, Nerudova 2.1.2014 14:09:54
V Kašperských Horách požár hranice dřeva, který zavinil vysypaný žhavý popel, zlikvidovali místní dobrovolní hasiči. Požár se obešel beze škody.

Kašperské Hory AMDS, SMS, ©

Okres Plzeň-město

2.1.2014 foto/2.1.2014 DN Božkov.JPG
DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Plzeň-město, Plzeň, Božkov, Letkovská 2.1.2014 9:40:10
Hasiči ze Slovan zajistili v Božkově místo nehody dvou osobních aut. Z jednoho auta vyprostili pomocí hydraulického zařízení zraněnou osobu, druhá zraněná osoba se nacházela mimo vozidlo. Oběma poskytli hasiči předlékařskou péči. ZZS si zraněné převzala od hasičů do péče a odvezla do nemocnice. Silnice Plzeň-Letkov (č. 18019) byla po dobu zásahu a policejního vyšetřování zcela uzavřena. Uzavírka trvala zhruba dvě hodiny.

Stanice Plzeň Slovany
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

2.1.2014 foto/2.1.2014 DN Nová Hospoda.jpg
DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Plzeň-město, Plzeň, Nová Hospoda, Dopravní 2.1.2014 13:40:08
KOPIS přijalo informaci o dopravní nehodě osobního auta v Nové Hospodě. Oznamovatelka uvedla, že osobní auto nárazem poškodilo rodinný dům a z přípojky uniká plyn. Na místo proto vyjeli hasiči ze všech plzeňských stanic a ze Slovan speciální technika na pažení a závaly. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že řidička poškodila kromě svého vozu, i plot RD, vjezdová vrata, sloupek na měření plynu a el. energie a vozidlo zaparkované na sousední zahradě. Nosná stěna RD bez poškození. Jednotky ze Slovan a z Košutky byly odvolány při cestě k zásahu. Hasiči ze Středu zajistili místo nehody a detekčními přístroji měřili koncentrace unikajícího plynu. Po uzavření HUP již plyn neunikal, což potvrdil pracovník plynárenské pohotovosti. Řidičku vyšetřil lékař ZZS, žena neutrpěla zranění, která by vyžadovala transport do nemocnice.

Stanice Plzeň Košutka (L), Stanice Plzeň Slovany, Stanice Plzeň Střed
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba, Plynárenská pohotovostní služba

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Plzeň-sever, Kozolupy, Kozolupy 2.1.2014 5:24:01
Za Kozolupy ve směru na Myslinku se převrátilo osobní auto na střechu. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči z Nýřan pomohli odtahové službě převrátit vozidlo zpět na kola a naložit. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny.

Stanice Nýřany
Policie ČR

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Plzeň-sever, Třemošná, Třemošná 2.1.2014 15:47:35
Na obchvatu Třemošné u křižovatky na Záluží se střetla dvě osobní auta. Hasiči dvěma zraněným poskytli předlékařskou první pomoc, po příjezdu ZZS pomohli s transportem pacientů do sanitek. Použitý sorbent, střepy a úlomky z karoserií odklidili hasiči po ukončeném policejním vyšetřování.

Stanice Plzeň Košutka (L)
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Tachov, Bor, Nová Hospoda 2.1.2014 13:08:43
Hasiči z Tachova zajistili u Nové Hospody dopravní nehodu třech osobních aut. Po dobu zásahu na místě řídili dopravu. Nehoda se obešla bez zranění, z vozidel neunikly žádné provozní kapaliny. Místo nehody si převzala Policie ČR.

Stanice Tachov(L)
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

 

vytisknout  e-mailem