HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přebor HZS ČR ve futsalu 2019

Jako každý rok, tak se i letos uskutečnil „Přebor HZS ČR ve futsalu“. Letošní ročník se konal ve dnech 29. – 30. října 2019. Místem konání byla tradičně sportovní hala Domova mládeže ve Vysokém Mýtě. Pořadatelem celé akce byl HSK Ústí nad Orlicí, z. s. ve spolupráci s HZS Pardubického kraje a ČHSF, sportovní svaz hasičů, z. s.

Přeboru se zúčastnilo 8 družstev HZS krajů, jmenovitě: Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj, Ústecký kraj, Karlovarský kraj, Plzeňský kraj, Jihočeský kraj, Středočeský kraj, Kraj Vysočina. Družstva byla nasazena do jedné skupiny, kde se hrálo systémem „každý s každým“ 1 x 15 min. Celý turnaj byl rozdělen do dvou dnů, kdy první den všechna družstva odehrála pět utkání a druhý den dvě utkání. Utkání vždy řídila dvojice futsalových rozhodčích.  Všechna utkání měla velice vysokou sportovní úroveň a družstva Ústeckého a Jihočeského kraje pak byla ještě o třídu výš.

Konečné pořadí týmů HZS krajů:

1. místo Jihočeský kraj – 20 bodů

2. místo Ústecký kraj – 19 bodů

3. místo Kraj Vysočina – 12 bodů

4. místo Moravskoslezský kraj – 10 bodů

5. místo Pardubický kraj – 10 bodů

6. místo Plzeňský kraj – 6 bodů

7. místo Karlovarský kraj – 4 body

8. místo Středočeský kraj – 3 body

Nejlepším brankářem turnaje se stal Ondřej Slaný z HZS Pardubického kraje a nejlepším střelcem turnaje se stal Zdeněk Kopta z Ústeckého kraje, který vstřelil v turnaji osm branek.

Letošní ročník byl bez zdravotního zajištění ze ZÚ Hlučín, který trochu chyběl, když se staly dva ne zrovna jednoduché úrazy. Nakonec se vše zdárně vyřešilo.    

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným družstvům za velmi dobrou reprezentaci svých krajů. Fyzická připravenost hasičů je jedním ze základních předpokladů pro tuto náročnou práci. Ten, kdo na tomto turnaji byl a shlédl nějaká utkání, musí potvrdit, že hasiči jsou dobře připraveni.

mjr. Bc. Pavel Zámečník       

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem