HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přebor HZS ČR v kopané

Dne 20. října 2021 se za krásného slunečného počasí uskutečnil finálový turnaj Přebor HZS ČR v kopané ve sportovním areálu v Ústí nad Orlicí. Hlavním pořadatelem Přeboru byl Hasičský sportovní klub Ústí nad Orlicí, z. s., ve spolupráci s ČHSF a HZS Pardubického kraje.

Přebor HZS ČR v kopané byl pro tento rok začleněn GŘ HZS ČR do vybraných sportovních soutěží pro rok 2021. Do Přeboru se přihlásilo pouze osm krajských družstev ze čtrnácti možných. Těchto osm družstev bylo rozlosováno do dvou skupin, a to skupina Čechy a skupina Morava. Ve skupině Čechy se systémem „každý s každým“ utkaly krajské výběry z Plzeňského kraje, Jihočeského kraje, Středočeského a Ústeckého kraje. Ve druhé skupině se stejným způsobem utkaly výběry Královéhradeckého kraje, Zlínského kraje, Olomouckého kraje a Kraje Vysočina. Ve skupinách se hrálo již od konce měsíce srpna a do finálového turnaje postoupila vždy první dvě družstva z jednotlivých skupin.  Do finálového turnaje se tedy probojovaly výběry Středočeského a Ústeckého kraje z české skupiny a Zlínský kraj s Olomouckým z moravské skupiny. Bohužel, ze služebních důvodů na závěrečný turnaj nedojelo družstvo Olomouckého kraje. Finálový turnaj proběhl za účasti pouze tří družstev a opět systémem „každý s každým“. Hrací doba byla stanovena 2 x 35 min. s 5 min. přestávkou. K vidění byly opravdu velmi kvalitní zápasy, které řídil zkušený delegovaný rozhodčí. Ústecký kraj neměl konkurenci a suverénně se stal vítězem Přeboru HZS ČR v kopané pro rok 2021, když porazil 2:0 Středočeský i Zlínský kraj. Na druhém místě se pak umístil kraj Středočeský a třetí skončil Zlínský kraj.

Nejlepším gólmanem turnaje se stal Jakub Srkal z vítězného Ústeckého kraje a nejlepším střelce turnaje byl vyhlášen Vladislav Filip ze Středočeského kraje, který vstřelil dvě branky.

mjr. Bc. Pavel Zámečník, hlavní organizátor přeboru

Odkazy do noveho okna

Přebor HZS ČR (1)

Přebor HZS ČR (1) 

Detailní náhled

Přebor HZS ČR (2)

Přebor HZS ČR (2) 

Detailní náhled

Přebor HZS ČR (3)

Přebor HZS ČR (3) 

Detailní náhled

Přebor HZS ČR (4)

Přebor HZS ČR (4) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem