HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pozvánka na pozměněnou soutěž vodních záchranářů na Slezské Hartě

            Celkem 22 týmů z ČR a Polska – především z řad profesionálních a dobrovolných hasičů a Policie ČR – se již přihlásilo na středeční (14.6.2017) tradiční soutěž vodních záchranných týmů na vodní nádrži Slezská Harta (okres Bruntál). Na 19. ročník soutěže s jednoduchým názvem „Slezská Harta 2017“ tak opět přijedou kvalitní týmy z Chebu, Prahy, Brna, Přerova, Moravskoslezského kraje a hned tři hasičské z polských měst Glubčice a Prudnik. Vstup zdarma.

Soutěžní trať byla pro letošní „předjubilejní“ ročník pozměněna. Vedle tradičních stanovišť - záchrana tonoucího z vody, hod záchrannou pomůckou na cíl, technika jízdy motorového člunu (slalom, couvání) - vzniká jediné stanoviště pro poskytování první předlékařské pomoci a zcela nově jízda čtyřčlenných týmů do cíle na raftu. Startuje se ve středu 14.6.2017 v 9:00 hodin od soutoku Moravice a Černého potoka.

HZS MSK, Územní odbor Bruntál, spolupracuje při organizaci soutěže „Slezská Harta 2017“ s Českou asociací hasičských důstojníků, Zdravotnickou záchrannou službou Moravskoslezského kraje Bruntál a Vodní záchrannou službou Českého červeného kříže Bruntál.

Za Policii ČR budou startovat dva týmy – z Pardubic a Frýdku-Místku, který loni Slezskou Hartu vyhrál jako první policejní tým v osmnáctileté historii prestižní soutěže.

Odkazy do noveho okna

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (1 BR)

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (1 BR) 

Detailní náhled

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (10)

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (10) 

Detailní náhled

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (15)

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (15) 

Detailní náhled

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (16)

vodnizachranaSlezskaHarta2016 (16) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem