HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár zachvátil část střechy rodinného domku v Jednově (Suchdol) na Konicku.

Pět jednotek hasičů Olomouckého kraje zasahovalo krátce po poledni u požáru střechy rodinného domku v obci Jednov (Suchdol) na Konicku. Operační středisko prvotní hlášení o požáru objektu přijalo v pondělí 10.4.2017 v 12:28. Na místo ihned vyslalo z řad profesionálních hasičů jednotky stanic Konice a Prostějov, návazně posílené o dobrovolníky Jednov, Suchdol a Brodek u Konice. 

požár RD Jednov (Suchdol)požár RD Jednov (Suchdol)

Plameny zachvátily větší část střechy staršího v tuto chvíli neobydleného objektu. Hasičům se velmi rychle podařilo požár lokalizovat a následující zhruba hodinu pokračovali v postupné likvidaci požáru spočívající v dohašování menších ohnisek. Během své činnosti z půdního prostoru odstranili větší množství slámy a další skladovaný materiál.

V tuto chvíli na místě pracuje také náš vyšetřovatel, ten prozatím nestanovil přesnou výši škody, předpoklad je ale částka převyšující 100tis korun, nicméně je velmi pravděpodobné úmyslné založení požáru neznámou osobou. Během požáru a zásahu hasičů naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob.

Zdeněk Hošák | HZS Olomouckého kraje

Odkazy do noveho okna

požár RD Jednov (Suchdol)

požár RD Jednov (Suchdol) 

Detailní náhled

požár RD Jednov (Suchdol)

požár RD Jednov (Suchdol) 

Detailní náhled

požár RD Jednov (Suchdol)

požár RD Jednov (Suchdol) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem