HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár roubenky v Krásném Buku, dopravní nehoda osobního auta s následným požárem u Soběchleb a další události

Při požáru roubenky v Krásném Buku a při požáru osobního auta u Soběchleb zemřel člověk. 

Požár Krásný Buk.jpgPožár Krásný Buk.jpgÚzemní odbor Děčín
Požár roubenky
7.8. 2017 0:53 Šest hasičských jednotek vyjelo k požáru roubenky v Krásném Buku okres Děčín. Požár zasáhl celou roubenku. Hasiči zevnitř vynesli jednoho popáleného člověka a jednoho mrtvého. Na místě zasahovala Letecká záchranná služba. Na likvidaci požáru byly nasazeny tři vodní proudy. Požár byl lokalizován v 1:34. Po té probíhaly dohašovací práce. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje.
foto: Požáry cz
Územní odbor Chomutov
požár osobního auta
7.8. 2017 1:35 Jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Jirkova vyjely k požáru osobního auta v obchodní zóně v Otvicích. Hořel Ford Mondeo. Hasiči požár lokalizovali v 1:51 a Požár osobního auta v Otvicích.JPGPožár osobního auta v Otvicích.JPGzlikvidovali v 2:17. Škoda byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.
Územní odbor Žatec
Požár kombajnu
6.8. 2017 21:58 Jednotka HZS ÚK ze stanice Louny vyjela k požáru u obce Třtěno okres Louny. Hořel kombajn na poli. Hasiči požár lokalizovali v 22:13 a zlikvidovali v 23:14. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje.
Územní odbor Litoměřice
Záchrana z vody
6.8. 2017 21:09 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice vyjela s člunem na Střelecký ostrov v Litoměřicích – Předměstí, odkud bylo oznámeno, že v řece Labi je člověk, kterému docházejí síly. Při příjezdu jednotky na místo byl člověk již na břehu v rukou Městské policie, která jej předala policii ČR.
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda – požár
6.8. 2017 0:13 Tři hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě osobního Dopravní nehoda Chomutov (1).JPGDopravní nehoda Chomutov (1).JPGauta s následným požárem u obce Soběchleby okres Teplice. Auto narazilo do pilíře železničního mostu a začalo hořet. Uvnitř zemřel člověk. Hasiči požár zlikvidovali v 0:31. Bylo nutno zkontrolovat statiku železničního mostu, doprava na trati byla zpomalena. Po vyšetření dopravní nehody Policií ČR hasiči vyprostili tělo zemřelého člověka z havarovaného vozu.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
5.8. 2017 16:30 Jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut v Mostecké ulici v Chomutově. Při nehodě byl zraněn jeden člověk a pes. Zraněný člověk byl předán Zdravotnické záchranné službě. Psa odvezla Městská policie na veterinu. Hasiči odpojili akumulátory a uklidili místo nehody.
 

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda Chomutov (1)

Dopravní nehoda Chomutov (1) 

Detailní náhled

Dopravní nehoda Chomutov (2)

Dopravní nehoda Chomutov (2) 

Detailní náhled

Požár osobního auta v Otvicích

Požár osobního auta v Otvicích 

Detailní náhled

Požár Krásný Buk

Požár Krásný Buk 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem