HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár garáže s přístřeškem zaměstnal 4 jednotky hasičů

(9.1.2017) Informaci o požáru garáže s přístřeškem v Holešově-Všetulích přijali hasiči ve 2:13 hodin. Na místo byly okamžitě vyslány jednotky profesionálních hasičů ze stanic Holešov a Bystřice pod Hostýnem a posilové jednotky dobrovolných hasičů z Holešova a Hulína. 

Po příjezdu na místo události bylo prvotním průzkumem zjištěno, že došlo k požáru volně stojící budovy v zahradě, která sloužila jako garáž a dílna. V blízkém okolí naštěstí nehrozilo nebezpečí rozšíření na další objekty.

Jednotky na pokyn velitele zásahu nasadily postupně tři hasební proudy. Z důvodu nebezpečí pádu stropní konstrukce byly prováděny hasební práce z vnější strany objektu. Ve 2:33 hodin dostali hasiči požár pod kontrolu. Při události došlo k drobnému zranění jednoho ze zasahujících hasičů.

Celková likvidace byla velitelem oznámena ve 4:30 hodin. Po odvětrání prostor bylo místo předáno jednotce města Holešov, která provede dohlídku do 8:00 hodin. Na místo se dostavil také vyšetřovatel hasičů, který nyní šetří příčinu vzniku události. Škoda, způsobená požárem, byla majitelem předběžně vyčíslena na 100 000 Kč.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

 

vytisknout  e-mailem