Institut ochrany obyvatelstva  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pořádali jsme závěrečné jednání EU projektu PROACTIVE

Ve dnech 26. a 27. července 2023 jsme v Praze uspořádali závěrečné 17. jednání EU projektu PROACTIVE , jež se týká připravenosti na CBRNE hrozby a zejména spolupráce mezi bezpečnostními složkami a zranitelnou částí obyvatelstva. 

Téměř všichni partneři konsorcia se mohli osobně zúčastnit a dva partneři, kteří nemohli, se připojili k setkání online.

První den, po registraci a uvítacím obědě, si partneři konsorcia vyměnili informace o probíhajících úkolech a aktivitách projektu.
Partnerům byl poskytnut přehled nejnovějších výstupů: návrhu D4.2 s názvem “Platforma Web Collaborative“, dále byl prezentován návrh výstupu D4.3 – „Modulární aplikace pro praktiky“ a D5.4 – „Mobilní aplikace pro zranitelné skupiny občanů“.

Dále byla s partnery sdílena pokračující práce na návrhu výstupu D7.7 – „Plán využití pro komercializaci a strategii rozvoje podnikání po ukončení projektu“ a „Letter of Intent pro sdílení práv duševního vlastnictví mezi partnery“.

Druhý den jednání byla na programu souhrnná zpráva o všech třech součinnostních cvičeních. Bylo vyměněno několik nápadů a ty byly zapracovány do finální verze, která bude poskytnuta EU v závěrečné zprávě.  

Poslední část setkání se zaměřila na stav řízení projektu a ucelenou verzi závěrečné zprávy.
Setkání bylo také výbornou příležitostí pro partnery projektu prodiskutovat možné pokračování projektu.

Závěrem lze říci, že 17. konsorciální jednání projektu PROACTIVE bylo vysoce produktivní. Setkání poskytlo příležitost všem partnerům diskutovat a prezentovat aktuální informace o své práci a připravit se na závěrečné úkoly spojené s projektem.


Vloženo: 28. 7. 2023 | Aktualizace: 28. 7. 2023 | Email: spisovna.ilb@hzscr.cz

Odkazy do noveho okna

PROACTIVE_1

PROACTIVE_1 

Detailní náhled

PROACTIVE_2

PROACTIVE_2 

Detailní náhled

PROACTIVE_3

PROACTIVE_3 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem