HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pořád na nás myslíte a my vám za to opět děkujeme!

Dnešním dnem (17. května 2020) by měl skončit nouzový stav, který byl vyhlášen v březnu 2020 kvůli pandemii koronaviru. Vaše podpora je ale nekončící. My velice děkujeme za to, že nám stále přinášíte dary.

Například rodiny Tomáškova, Brázdova i Farkašova přinesly pitný režim, kávu i sladkosti osobně hasičům na stanici do Pardubic.

Dva balíky tolik potřebných roušek i 12 litrů dezinfekce přinesl hasičům na stanici do Chrudimi přímo majitel firmy ERA-PACK J. Lörincz.

Děkujeme i za milý dopis paní místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR Miluši Horské a její poděkování ještě na hasiče čeká v podobě krásného představení dětí ze školy Svítání.

Poděkování si také zaslouží všichni z restaurace Gourmet Lounge a Koupák, kteří denně vařili kolem třiceti jídel záchranářům, hasičům, policistům a městským policistům v Lanškrouně. Tam se také ti, kteří jsou v boji s koronavirem v první linii, domluvili a přesně po 14 dnech rozvozu, společně přijeli před restauraci Gourmet Lounge v Purkyňově ulici, kde houkáním, blikáním a potleskem vyjádřili své poděkování za velkou podporu v době nouzového stavu.

Poděkování si zaslouží i Hotel Zlatá Hvězda z Litomyšle, Jídelna Labužník z Vendolí, Hotel Aplaus Litomyšl, Rettigovka z Litomyšle i Továrna na SUSHI Litomyšl za dodávky obědů, koláčků nebo večeří nejen hasičům, ale také zdravotníkům a policistům v době nouzového stavu.

Dále bychom rádi poděkovali i dvěma dámám – Markétě Gregušové a Evě Šplíchalové za dodání roušek. Za další roušky dokonce s nápisem Hasiči děkujeme galanterii Aleny Unčovské z Hlinska. Za roušky, které byly, a ještě jsou tolik potřeba, moc děkujeme.

Patnáctičlenná partička lidí, která si říká Pardubáci fcb 1922, přišla dnes 17. května odpoledne na hasičskou stanici do Pardubic a předala hasičům energetické drinky, poukaz na pizzu, vody, džusy, n prostě spoustu dobrot. „Rozhodli jsme se, že dar předáme právě hasičům, a to proto, že i někteří z nás jsou dobrovolnými hasiči, jste prima, že pomáháte v této hrozné době a nás zase napadlo pomoci vám,“ řekl za skupinku fotbalistů Tomáš.

Děkujeme Vám všem a Vaší podpory si nesmírně vážíme

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

poděkování rodiny

poděkování rodiny 

Detailní náhled

poděkování rodiny1

poděkování rodiny1 

Detailní náhled

poděkování balíky roušek

poděkování balíky roušek 

Detailní náhled

poděkování MHorská 1

poděkování MHorská 1 

Detailní náhled

poděkování Lanškroun

poděkování Lanškroun 

Detailní náhled

poděkování Lanškroun1

poděkování Lanškroun1 

Detailní náhled

poděkování Lanškroun2

poděkování Lanškroun2 

Detailní náhled

Pardubáci

Pardubáci 

Detailní náhled

Roušky PS Hlinsko

Roušky PS Hlinsko 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem