HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Plaveme pro Radka

Všichni příslušníci Hasičského záchranného sboru České republiky se každoročně podrobují zkoušce tělesné zdatnosti, aby prokázali svojí fyzickou kondici v náročném povolání. Kromě silových disciplín, jako jsou například kliky nebo shyby, si z vytrvalostních disciplín volí mezi dvoukilometrovým během a plaváním na dvě stě metrů. 

Příslušníci z kladenské stanice a krajského ředitelství středočeských hasičů se rozhodli, že při letošních zkouškách podpoří svého kamaráda a kolegu Radka Chmelaře, který je po zranění páteře upoután na invalidní vozík. V rámci projektu „Plaveme pro Radka“ věnují za každý uplavaný metr v kladenském bazénu jednu korunu Nadačnímu fondu REGI Base I., který uspořádal sbírku na speciálně upravený automobil pro Radka Chmelaře.

Radek vždy rád a výborně plaval. Dokonce než v roce 2012 nastoupil dráhu profesionálního hasiče, pracoval jako plavčík. Mezi středočeskými hasiči tak vždy patřil mezi nejlepší plavce a jeho výkon z roku 2016, kdy dvousetmetrový úsek zaplaval za 2 minuty a 30 vteřin, nebyl dosud překonán.

Pokud ani Vám není osud Radka Chmelaře lhostejný a i Vy se chcete zapojit do sbírky na dobrou věc, můžete přispět jakoukoliv částkou na transparentní účet Nadačního fondu REGI Base I. – za finanční dary předem děkujeme!

Číslo účtu: 7025394001/2010 – variabilní symbol 150

vytisknout  e-mailem