HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pes zůstal v nabouraném vozidle. Majitel utekl.

U dopravní nehody dvou osobních vozidel poblíž obce Střížovice zasahují od 20:51 hodin profesionální hasiči z Kroměříže. 

Na místo dopravní nehody dvou vozidel, ke které došlo na komunikaci z obce Střížovice ve směru na část města Kroměříž – Trávník, byla v 20:44 hodin vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Kroměříž. Podle přijaté informace vycházel z jednoho z havarovaných vozidel kouř a v jeho interiéru zůstal uvězněný pes.
 
Po příjezdu na místo události bylo velitelem zásahu upřesněno, že došlo k nehodě osobních vozidel zn. Škoda Fabia a Ford Mondeo. V prvním z vozidel cestovaly dvě osoby, muž a žena. Oběma poskytli hasiči předlékařskou pomoc a po příjezdu záchranářů je předali k dalšímu ošetření.
 
V druhém z vozidel zůstal pes, kterého svědci nehody vytáhli ještě před příjezdem hasičů. Ten byl později předán hlídce městských strážníků a odvezen do útulku. Řidič vozidla z místa nehody utekl. Kouř, který byl oznamovatelem pozorován, byl s největší pravděpodobností důsledkem prasknutí chladiče vozidla. K požáru po nehodě nedošlo.
 
Hasiči zajistili obě havarovaná vozidla proti vzniku požáru a provedli nasvětlení místa nehody. Vzhledem ke skutečnosti, že vraky obou vozidel zůstaly na komunikaci, byl provoz policisty zcela uzavřen.
 
Jednotka hasičů zůstává na místě až do vyšetření nehody policisty. Po ukončení vyšetřování budou dokončeny nutné likvidační a úklidové práce.
 
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem