HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pátek je ve znamení dopravních nehod

Již u pěti dopravních nehod se zraněním zasahovali dnes hasiči v Plzeňském kraji.

Hasiči ze stanice Nýřany zasahovali po šesté ráno u dopravní nehody osobního automobilu na dálnici D5 na úrovni Heřmanovy Huti. Automobil narazil do svodidel. Zraněná řidička byla předána ZZS. Hasiči zajistili místo události a zlikvidovali únik PHM.

PM_NY_VD_20190315_060144.jpg

Před půl sedmou ráno vyjeli hasiči ze stanice Klatovy k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla mezi Chudenicemi a Chlumskou. Vozidlo narazilo do stromu. Jednu zraněnou osobu si převzala ZZS. Hasiči provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin.

15_3_2019 DN 1 OA Chudenice (1).jpg

Před půl dvanáctou došlo k dopravní nehodě dodávky ve Hřbitovní ulici v  Plzni. Jedna zraněná osoba byla vytažena z vozidla před naším příjezdem a předána do péče ZZS. Došlo k úniku provozních kapalin, který hasiči jímali do záchytné nádoby.

15_3_2019 DN dodávka Hřbitovní ul (2).jpg15_3_2019 DN dodávka Hřbitovní ul (4).jpg

Na křižovatce ulic Studentská - Gerská se před půl jednou střetl nákladní automobil s tramvají. ZZS ošetřila čtyři osoby, z nichž jednu transportovala do nemocničního zařízení. V tramvaji cestovalo asi 60 osob. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a likvidaci úniku provozních kapalin z nákladního vozidla.

15_3_2019 DN NA x tramvaj Košutka (1).jpg15_3_2019 DN NA x tramvaj Košutka (3).jpg

Pátá nehoda se stala po třinácté hodině mezi Borovy a Červeným Poříčím. Zde se střetl nákladní automobil s osobním vozidlem. Řidič osobního vozu byl vyproštěn a předán záchranářům, kteří ho letecky transportovali do FN Lochotín. Hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody.

15_3_2019 DN OA xNA Borovy (1).jpg15_3_2019 DN OA xNA Borovy (2).jpg

vytisknout  e-mailem