HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pardubický kraj bodoval na Mistrovství HZS ČR v požárním sportu

V těchto dnech se v Brně konalo 45. Mistrovství České republiky v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru České republiky a 63. Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu. Jednalo se již o šesté společné mistrovství profesionálních a dobrovolných hasičů a opět nezklamalo ani závodníky ani diváky.  Krásné, i když velmi teplé počasí, skvělá atmosféra, výborná organizace a hlavně možnost zase po roce potkat kamarády a kolegy ze všech koutů České republiky. Letos se do Brna sjelo 700 nejlepších hasičských sportovců z řad profesionálů i dobrovolníků, z řad mužů i žen.

V pátek odstartovalo mistrovství divácky atraktivní disciplínou výstup do 4. podlaží cvičné věže. Tato disciplína byla k vidění v samém srdci Brna - na náměstí Svobody. Sobotní dopoledne patřilo na stadionu VUT Pod Palackého vrchem v Brně disciplíně běh na 100 m s překážkami. Ani vysoké teploty nevzaly závodníkům formu a divákům elán pro fandění. 

Mezi profesionálními hasiči se na 1. místo dostal Jakub Paulíček z HZS Pardubického kraje územního odboru Ústí nad Orlicí s časem 15,76 s, druhý byl Jiří Volf z HZS Královéhradeckého kraje s časem 16,09 s a třetím byl Vladislav Filip z HZS Středočeského kraje s časem 16,13 s.

Skvělý a nadějný Jakub Paulíček skončil také ve dvojboji (běh na 100 s překážkami (15,76 s) a výstup na cvičnou věž 15,25 s) na prvním místě.

Gratulujeme!

 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Stupně vítězů

Stupně vítězů 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem