HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ostravští hasiči opět excelovali na adrenalinovém závodě na Zlínsku

První, druhé a šesté místo získali profesionální hasiči z ostravských stanic HZS Moravskoslezského kraje na nedávném 24. ročníku adrenalinového závodu dvojic v Provodově na Zlínsku, známého jako Memoriál Františka Fraita. Mezi 18 startujícími dvojicemi zvítězili Petr Teslík s Petrem Veličkou, polovinu stříbrného týmu tvořil Leopold Hejneš.

Jen první dva týmy z osmnácti dokázaly závod zaběhnout pod jednu hodinu. HZS MSK patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější kraje v tomto závodě a na putovním poháru bude štítek s nápisem HZS MSK již po čtrnácté za 24 let konání memoriálu !!!

Umístění HZS MSK: 

1. místo - Petr Teslík a Petr Velička

2. místo - Leopold Hejneš a Petr Smilek (hasiči Zlín)

6. místo - Robert Koudelka a Václav Tyleček

Šlo o fyzicky náročný závod dvojic v horském běhu, s využitím lezecké techniky při výstupu na skálu, slaněním v lomu, lanovém traverzu přes řeku a v jízdě na horském kole. Konal se 20.6.2019.

Odkaz na další info a fotografie:
https://www.hzscr.cz/clanek/hzs-zlinskeho-kraje-menu-informacni-servis-zpravodajstvi-2019-dalsi-rocnik-memorialu-frantiska-fraita-v-extremnich-sportech-ma-viteze.aspx?fbclid=IwAR3Jn219w_Emm4wRjKmdwpR2Ceolbteca7GE4kuVZCqNPcOqTpXu6Y4Cq8E

Odkazy do noveho okna

Provodov2019 (1)

Provodov2019 (1) 

Detailní náhled

Provodov2019 (2)

Provodov2019 (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem