HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Osobní vozidlo zůstalo zachyceno na zábradlí mostku.

Hasiči dvou profesionálních jednotek zasahovali na místě dopravní nehody v obci Rusava na Kroměřížsku. 

Na základě oznámení Policie ČR byla v 10:40 hodin vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Bystřice pod Hostýnem na místo dopravní nehody osobního vozidla zn. Peugeot, ke které došlo v obci Rusava.
 
Starší řidič vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do zábradlí mostu nad korytem potoku.  To bylo nárazem vozidla značně zdeformováno, ale nedošlo k jeho prolomení. Vrak tak zůstal zachycen nad korytem potoku. I když řidič neutrpěl při nehodě žádné zranění, byl přesto převezen sanitou zdravotnické záchranné služby do nemocnice k další kontrole zdravotního stavu.
 
Hasiči zajistili vrak vozidla proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. K vyproštění byl na místo povolán automobilní jeřáb profesionálních hasičů ze stanice Otrokovice. Po jeho příjezdu bylo havarované vozidlo vyproštěno ze zábradlí a vytaženo zpět na komunikaci. Při vyprošťování došlo k menšímu úniku provozních kapalin, který hasiči okamžitě zlikvidovali. Před třináctou hodinou ukončily obě jednotky zásah a vrátily se na své stanice.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
            tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem