HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Od pátku žije Brno Mistrovstvím ČR v požárním sportu

V Brně se od pátku 26. srpna do neděle 28. srpna uskuteční již 45. Mistrovství České republiky v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru České republiky  a současně  63. Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu za účasti reprezentace České hasičské jednoty a Moravské hasičské jednoty.

Do Brna vyráží i družstvo z HZS Pardubického kraje ve složení: Lukáš Hynek, Lukáš Beer, Lukáš Flach, Jak Kurka, Pavel Kadlec, Jakub Paulíček, Jan Matějka, Ladislav Weindlich, Jakub Dušek, Josef Kozel, Luděk Bělský, Marcel Novotný, Jaroslav Kalous. Soutěžní tým je pod vedením Františka Rulíka, Libora Duška a Ivo Oprchalského. Týmu sportovců z Pardubického kraje držíme pěstičky.

V pátek se sportovci předvedou mimo jiné ve velmi atraktivní disciplíně výstupu do 4. podlaží cvičné věže a to přímo na náměstí Svobody v centru Brna. Soutěžit tam budou od 13 hodiny. Poprvé se také uskuteční 1. MČR dorostu ve výstupu na věž. V sobotu a neděli bude mistrovství pokračovat ve Sportovním areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem. Na programu je běh na 100 m s překážkami, štafeta 4x100 m s překážkami a v neděli požární útok. V sobotu se začne už v půl osmé ráno a v neděli v půl deváté.  

 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem