HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Několik dopravních nehod zaměstnalo ve středu hasiče Královéhradeckého kraje

Na vině bylo často nezvládnutí jízdy na mokré vozovce. 

Územní odbor Hradec Králové
Profesionální hasiči z Hradce Králové ze stanice Pražská a dobrovolní hasiči z Nechanic byli v 16:31 přivoláni k osobnímu vozidlu, které vyjelo mimo komunikaci a převrátilo se na střechu. K nehodě došlo v Probluzi. Řidič utrpěl tržnou ránu na hlavě a hasiči jej transportovali do sanitního vozu zdravotnické záchranné služby. Poté otočili auto zpět na kola.

Územní odbor Jičín
Profesionální hasiči z Nové Paky vyjížděli ve 13:40 k dopravní nehodě osobního vozidla, která se stala v Lázních Bělohrad. Hasiči odpojili na voze, které skončilo mimo komunikaci, autobaterii a zajistili místo události. Zraněný řidič byl odvezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Druhý účastník nehody byl odvezen do nemocnice na pozorování.

Územní odbor Náchod
Profesionální hasiči z Jaroměře byli v 15:08 přivoláni do Hořenic k nákladnímu vozidlu, které narazilo do domu. Došlo k poškození plotu, fasády a okna. Nikdo nebyl zraněn. Hasiči auto vyprostili.

Jaroměřští profesionální hasiči byli v 16:09 přivoláni ke střetu osobního vozidla a cyklisty, ke kterému došlo na nábřeží 17. listopadu v Jaroměři. Zraněný cyklista byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou a poté byl transportován letecky do nemocnice.   

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou
Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Rokytnice v Orlických horách zasahovali kolem 16. h (ohlášeno 15:44) přivoláni k osobnímu vozidlu, které havarovalo v Přímu. Vozidlo, které dostalo na mokré vozovce smyk, vyjelo mimo vozovku do příkopu a narazilo do stromu. V autě cestovaly dvě osoby. Jedna z nich utrpěla zranění. Zraněný spolujezdec byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou a odvezen do nemocnice. Řidička vyvázla nezraněna. Jednotka provedla na voze protipožární opatření a odklidila jej z komunikace. Poté provedla úklid vozovky.  Hasiči v místě nehody řídili dopravu.

Územní odbor Trutnov
Trutnovští profesionální hasiči byli v 10:09 přivoláni k osobnímu vozidlu, které vyjelo částečně mimo vozovku a převrátilo se na střechu poté, co řidič dostal na mokré vozovce smyk. Nehoda se stala v ulici Krkonošská v Trutnově. Jednotka řidiče prohlédla, k jeho zranění nedošlo. Vozidlo bylo hasiči pomocí jeřábu vyproštěno. 

Odkazy do noveho okna

1 DN Krkonošská (2)

1 DN Krkonošská (2) 

Detailní náhled

2 DN Krkonošská (3)

2 DN Krkonošská (3) 

Detailní náhled

3 DN Krkonošská

3 DN Krkonošská 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem