HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

„Nejtvrdší“ hasiči znovu změřili síly.

(10.5.2016) Seriál pohárových soutěží v disciplinách TFA pokračoval v Olomouci.  

Devadesát devět profesionálních, dobrovolných a podnikových hasičů z celé republiky se dnes v dopoledních hodinách postavilo na start další z pohárových soutěží v disciplinách TFA (Toughest Firefighter Alive – nejtvrdší hasič přežije). Ta se konala před budovou Regionálního centra Olomouc. Mezi přihlášenými závodníky byli i tři cizinci a jedna žena.

Na startu nechyběli ani zástupci profesionálních hasičů HZS Zlínského kraje. V kategorii „A“ (do 34 let) nastoupili Jan Haderka, Martin Januš a Petr Smilek. V kategorii „B“ (35 – 44 let) Martin Hruška, Petr Sladký a kategorii „C“ (45 a více let) Josef Frýdl.

Není bez zajímavosti, že tou jedinou ženou, která se soutěže zúčastnila, byla třiadvacetiletá Terezie Trňáková z Hasičského záchranného sboru podniku Fatra Napajedla.

Na všechny soutěžící čekaly tři úseky silových disciplín a závěrečný výběh do 18. patra výškové budovy Regionálního centra Olomouc.

Nejlepšího umístění ze zástupců profesionálních hasičů našeho kraje dosáhl Jan Haderka. Ten obsadil v nejsilněji obsazené kategorii „A“ páté místo.

Více na:

http://www.hzscr.cz/clanek/trinacty-rocnik-souteze-tfa-olomouc-2016-je-minulosti.aspx

Autor por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Foto: Požáry.cz

vytisknout  e-mailem