HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda zablokovala část rychlostní komunikace.

Dopravní nehoda osobního vozidla a dodávky na R55 u Pravčic. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Kroměříže a Otrokovic. 

Zhruba na šestnáctém kilometru rychlostní komunikace R 55 z Otrokovic směrem na Vyškov došlo před půl druhou odpoledne k dopravní nehodě osobního vozidla zn. VW Polo a dodávky zn. Renault. Podle oznamovatele nebyl nikdo zraněn.
 
Na místo události byli vysláni profesionální hasiči z Kroměříže a Otrokovic. Havarovaná vozidla částečně blokovala komunikaci. Velitel zásahu si proto cestou operačního střediska vyžádal součinnost s pracovníky údržby komunikace, kteří místo události označili varovným dopravní značení. Na místě události pak zůstali pouze hasiči z Kroměříže, jednotka z Otrokovic byla odeslána zpět na svou stanici.
 
Jak bylo také zjištěno, došlo ke zranění jednoho z účastníků nehody. Zraněná osoba byla následně zdravotnickou záchrannou službou transportována k dalšímu ošetření do nemocnice.
 
Hasiči provedli opatření proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin a po zadokumentování události policisty dokončili likvidaci následků nehody.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
            tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem