HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda tří vozidel komplikovala v pátek odpoledne provoz na D1

 

Hlášení o nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 16:22 hod. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí.

Ohlašovatel nehody na tísňovou linku nahlásil střet pěti osobních vozidel, provedeným průzkumem však hasiči zjistili, že v místě havarovala tři osobní auta. Nehoda si vyžádala dvě zranění. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich následným transportem do sanitních vozů. Zranění byli převezeni k dalšímu ošetření do nemocnice.

Jednotka dále zajistila havarovaná vozidla proti požáru a případnému úniku provozních kapalin. Po zdokumentování dopravní nehody Policií ČR byla havarovaná vozidla naložena na odtah a proveden úklid vozovky. V 18:12 hod jednotka z místa události po dohodě s Policií ČR odjela zpět na základnu.

Na dálnici vyjížděli hasiči v pátek odpoledne ještě jednou. V 18:58 hod jsme přijali hlášení o nehodě osobního vozidla na 119. km ve směru na Brno. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava. Osobní vůz v místě narazil do spadlé traverzy, nehoda se obešla bez zranění.

Příčiny dopravních nehod vyšetřuje Policie ČR.


 

vytisknout  e-mailem