HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda se zraněním motorkáře a vyproštění osoby z převráceného vozidla

První květnový den museli hasiči vyjíždět hned k několika dopravním nehodám. Většina se obešla bez zranění, ale zasahovali také u nehody osobního vozidla s motorkou v Bohuslavicích na Náchodsku a vyprošťovali jednu osobu po nehodě u Vlčkovic na Hradecku. 

Bohuslavice – dopravní nehoda – 1. 5. 17:40
U nehody osobního vozidla a motorky zasahovali profesionální hasiči z Dobrušky. Při nehodě došlo ke zranění tří osob. Hasiči poskytli na místě předlékařskou péči, k nehodě mířil i vrtulník letecké záchranné služby. Jednotka pak na místě spolupracovala s dalšími záchrannými složkami. Hasiči provedli protipožární opatření a po došetření odstranili havarované prostředky mimo komunikaci.


Praskačka – dopravní nehoda – 1. 5. 21:45
K dopravní nehodě s vyproštěním osoby spěchali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská. Nehoda se stala na silnici I/11 u odbočky na Vlčkovice. Automobil skončil po nehodě na střeše. Jedna osoba se po příjezdu jednotky na místo události nacházela už mimo automobil, druhá byla zaklíněna ve voze. Hasiči ji vyprostili bez použití hydraulického zařízení. Osobu vytáhli oknem automobilu na páteřní desce. Oba zraněné cestující převezli záchranáři do zdravotnického zařízení.

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Bohuslavice

DN Bohuslavice 

Detailní náhled

DN I-11, Vlčkovice

DN I-11, Vlčkovice 

Detailní náhled

DN I-11, Vlčkovice (2)

DN I-11, Vlčkovice (2) 

Detailní náhled

DN I-11, Vlčkovice (3)

DN I-11, Vlčkovice (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem