HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda s vyproštěním u Ševětína

Vážná dopravní nehoda se stala dnes (7. prosince) v dopoledních hodinách na silnici I. třídy č. 3 v katastru obce Ševětín. Střetly se zde osobní automobil, nákladní a dodávka. 

K nehodě krátce před 10. hodinou vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Z hasičských jednotek to byli profesionální hasiči ze stanice České Budějovice s cisternou a rychlým zásahovým automobilem.
Po průzkumu na místě nehody hasiči ihned zahájili vyprošťování dvou osob, z nichž bylo jedno dítě. Přibližně za čtvrt hodiny je obě předávali zdravotníkům ZZS. Zároveň s vyproštěním jednotka zajistila místo nehody a zabezpečila havarované vozy protipožárním opatřením. Po půl jedenácté velitel zásahu ukončil záchranné práce a předal nehodu policistům k šetření. Ti mezitím silnici zcela uzavřeli. Českobudějovická jednotka zásah ukončila a vrátila se na svoji základnu.
Okolo půl druhé odpolední Policie ČR zažádala o úklid vozovky. Na místo nehody vyjeli profesionální hasiči ze stanice Suché Vrbné. Jejich zásah trval přibližně půlhodinku.
 

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda OA, NA a dodávky, Ševětín - 7. 12. 2021 (1)

Dopravní nehoda OA, NA a dodávky, Ševětí... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, NA a dodávky, Ševětín - 7. 12. 2021 (2)

Dopravní nehoda OA, NA a dodávky, Ševětí... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem