HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda osobního vozidla a cisterny si vyžádala jedno zranění

Dvě jednotky hasičů zasahovaly v pátek ráno u střetu osobního vozidla a cisterny na komunikaci u obce Vladislav na Třebíčsku. Z osobního vozidla hasiči za pomoci hydrauliky vyprostili zraněného řidiče.  

 
Nehoda byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena v 08:56 hod. K nehodě vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic Náměšť nad Oslavou a Třebíč.
 
Z osobního vozidla hasiči vyprostili za pomoci hydraulického nářadí zraněného řidiče. Po nezbytném ošetření na místě události byl zraněný muž zdravotníky transportován k dalšímu ošetření sanitním vozem do nemocnice.
 
Jednotky provedly zajištění havarovaných vozidel proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovaly speciálním sorbentem. Komunikace zůstala po střetu neprůjezdná.
 
V 10:33 hod byly následky dopravní nehody odstraněny, provoz na komunikaci obnoven a jednotky se vrátily zpět na své základny.
 
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

 P1010931.jpg

Foto: Nehoda u obce Vladislav na Třebíčsku

---------------------------------------

Upozornění: Velmi se omlouváme,  při původním zveřejnění této tiskové zprávy došlo omylem k záměně fotografií. Děkujeme za pochopení.

vytisknout  e-mailem