HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda osobních vozidel u Hulína si vyžádala zranění dvou osob. Aktualizace

(5. 1. 2018) V odpoledních hodinách zasahovali profesionální hasiči u dopravní nehody na silnici D55 u Hulína na Kroměřížsku. 

Hasiči přijali hlášení o nehodě dvou osobních vozidel na silnici D55 v 15:48 hodin. Na místo hlášené události vyjelo družstvo hasičů z požární stanice Kroměříž.

Po příjezdu na místo nehody, ke které došlo na 16 km silnice D55 ve směru na Přerov, hasiči zjistili, že v každém z vozidel je zraněna jedna osoba. Hasiči nemuseli nikoho ze zraněných vyprošťovat. Do příjezdu zdravotníků hasiči zraněným osobám poskytli předlékařskou pomoc. Hasiči dále provedli protipožární opatření a místo nehody vyznačili výstražnými LED svítidly.

Neukázněností a nepozorností řidičů došlo k poškození jednoho výstražného LED světla, které ohraničovalo místo nehody. Díky poškození výstražného světla by tak mohlo dojít k další nehodě, protože poškozená vozidla nestála hned za sebou.

Apelujeme proto na řidiče, kteří projíždějí kolem jakékoli nehody, aby přizpůsobili rychlost své jízdy místním podmínkám, aby nedocházelo k zbytečnému poškozování výstražných zařízení a případným zraněním zasahujících hasičů. Spěch a agresivita při jízdě ještě nikomu nepomohly.

Autor:  nprap. Roman Žemlička – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem